Hovenier Terheijden nodig?


Bent u op zoek naar hovenier Terheijden? Wilt u heerlijk genieten van de eerste warme zonnestralen en de zachte zomeravonden maar is uw tuin nog niet klaar? Wilt u het dagelijkse drukke leven even vergeten met een goed boek of een glas wijn in een relaxstoel, maar u heeft nog geen zithoek in de tuin? Wilt u gezellige feestjes vieren met goede vrienden of heerlijk tot rust komen, maar is uw tuin nog een kale vlakte? Een tuin heeft zoveel te bieden als hij klaar is. Hovenier Terheijden komt graag uw tuin aanleggen zodat u heerlijk kunt gaan genieten.  Voor ons is een tuin net zo belangrijk als de inrichting van uw woning. U moet kunnen genieten van uw tuin samen met vrienden en familie.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Terheijden


Hovenier Terheijden maakt samen met u een ontwerp op papier. Daarin tekenen wij de bloemen, gras, grind of misschien wel een gedeelte tegels, afhankelijk van uw wensen. Deze tekenen wij dan verder in 2D en komen dan weer terug naar u. Wij nemen het ontwerp nogmaals door met u en wanneer de eerste indruk goed is maken wij een 3D tekening. Het is vaak lastig om van een tekening een juist beeld te krijgen en daarom is een 3D tekening erg handig. Zo kunt u de sfeer proeven, de uitzichten ervaren vanuit uw woning en een indruk krijgen van de ruimtelijke indeling. Het aanleggen of renoveren van een tuin is vakwerk en ook altijd maatwerk. Elke tuin moet een andere sfeer uitstralen. Wij hebben vakmensen in dienst met jarenlange ervaring die elke tuin op maat kunnen maken. Wij werken dan ook met geschoold, vakbekwaam personeel en gebruiken alleen de beste materialen. U bent bij hovenier Terheijden aan het juiste adres!

Tuininspiratie bij hovenier Terheijden


Niet alleen voor het aanleggen van een tuin bent u bij ons aan het juiste adres maar ook voor grondbewerking, aanplanten, bemesten, straatwerk en aanleg van tuinberegening en tuinverlichting kunt u bij ons terecht. Wij kunnen verschillende materialen op elkaar afstemmen waardoor u eenheid creëert in uw tuin. Wij zijn uitgegroeid tot een team van 16 gediplomeerde medewerkers. Daar waar nodig of gewenst maken wij gebruik van geselecteerde specialisten. Wij hebben verschillende samenwerkingsverbanden met bedrijven uit de buurt daarom beschikken wij over veel mankracht komen als het over een grote tuin gaat. Wilt u liever een kleine aanpassing in de tuin doen vanwege het budget, dan kan dat ook. Wij kunnen voor ieder budget aanpassingen in uw tuin doen.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.