Hovenier Sprang Capelle nodig?


Een mooie tuin voegt veel toe aan uw huis. Wordt het tijd dat uw tuin een make-over krijgt? Roep dan de hulp in van een professional zoals De Rooy Hoveniers. Als u een hovenier in Sprang-Capelle zoekt dan vindt u De Rooy Hoveniers in de buurt. Wij zijn een echt familiebedrijf dat al bestaat sinds 1940. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen en hebben al veel mooie tuinen mogen ontwerpen. De aanleg van een mooie tuin vergt een grondige voorbereiding. Wij kiezen daarbij voor een persoonlijke aanpak en gaan graag met u in gesprek. Wij komen bij u thuis om naar de tuin en de omgeving te kijken en om naar uw wensen en ideeën te luisteren. Houdt u van een strakke, moderne tuin of heeft u liever een landelijke en klassieke tuin. Moeten er kinderen in kunnen spelen of is de tuin enkel om te relaxen? Als wij voldoende informatie hebben gaan wij aan de slag met een eerste schets. Als deze naar uw zin is dan volgt het definitieve tuinontwerp dat wij eventueel kunnen visualiseren met 3d aanzichten zodat u de sfeer kunt proeven en een indruk krijgt van de ruimtelijke indeling.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Sprang Capelle


Een ervaren en deskundige hovenier Sprang-Capelle is De Rooy Hoveniers in Dussen. Wij hebben een passie voor het maken van mooie tuinen. Als hovenier Sprang-Capelle hebben wij al meerdere prijzen in de wacht gesleept: publieksprijs en vakprijs Tuin van het Jaar 2018 en de vakprijs 2014.  Als het tuinontwerp helemaal naar uw smaak is dan gaan onze gediplomeerde vakmensen aan de slag met de tuinaanleg. Grondbewerking, aanplanting, bemesting, straatwerk en de aanleg van tuinberegening en tuinverlichting worden door ons vakkundig uitgevoerd. Er geen ontsnapt geen detail aan onze aandacht en alles wordt netjes afgewerkt. Neem eens een kijkje op deze website bij onze afgeronde projecten. Het zal u zeker inspireren.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

De Rooy Hoveniers: voor alle soorten tuinen


Als de tuin eenmaal is aangelegd heeft deze wel aandacht en onderhoud nodig. Ook hiervoor bent u bij hovenier Sprang-Capelle aan het juiste adres. Door goed tuinonderhoud wordt uw tuin steeds mooier. Onze gediplomeerde vakmensen zorgen ervoor dat uw tuin in alle seizoenen van het jaar mooi is en dat u nog vele jaren zult genieten van uw tuin. De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Top Hoveniers. Dit is een erkenning van ons vakmanschap door een select gezelschap zeer kritische hoveniers waar wij heel trots op zijn. Mogen wij binnenkort voor u aan de slag?

Van idee tot tuin

Op zoek naar een hovenier Sprang Capelle? Bij De Rooy Hoveniers vindt u een totaaloplossing voor uw tuin. Van idee tot tuin! Van de mooiste ontwerpen, tot de complete oplevering en realisatie.

Tuininspiratie

De Rooy Hoveniers is thuis in alle soorten tuinen. Onderhoudsvrij, strak, klassiek of juist landelijk? Doe tuininspiratie op in de vele tuinen die De Rooy Hoveniers de laatste jaren heeft mogen realiseren.

Nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers? Lees het laatste nieuws over de vakprijzen, opgeleverde projecten en ons team op onze Nieuwspagina.