Hovenier Sleeuwijk nodig?


Bent u op zoek naar een hovenier Sleeuwijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De Rooy Hoveniers biedt u vele mogelijkheden. Wij geven u verschillende tuininspiraties, bieden een persoonlijk tuinontwerp en wij nemen uw tuinonderhoud graag uit handen. Wij staan voor u klaar! Voor al uw tuinvragen en tuinontwerpen zijn wij het adres waar u moet zijn! De Rooy Hoveniers zit gevestigd in Dussen, een mooi dorpje in het prachtige Brabant. In de loop van de jaren zijn wij een begrip geworden in de regio Altena, een echt begrip als hovenier Sleeuwijk dus. De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat bestaat sinds 1940! In de loop van de jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd, waarmee wij u goed van dienst kunnen zijn.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Sleeuwijk


Het werkgebied van De Rooy Hoveniers ligt voornamelijk in de omgeving van Gorinchem, Tilburg en Breda. Aangezien wij gevestigd zijn in het dorpje Dussen zijn wij ook uitermate geschikt voor het ontwerpen en aanleggen van tuinen in de gemeente Altena. Voor een hovenier Sleeuwijk bent u dus ook aan het juiste adres bij De Rooy Hoveniers! Wij onderwerpen ons aan hoge kwaliteitseisen. De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Top Hoveniers. Top Hoveniers is de enige vereniging van kwaliteitshoveniers in Nederland. Tevens zijn wij meerdere malen in de prijzen gevallen voor de mooiste tuin van het jaar! Als u dus voor De Rooy Hoveniers kiest als hovenier Sleeuwijk, bent u zeker van een degelijke en prachtige tuin die volledig voldoet aan uw wensen.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

De Rooy Hoveniers: voor alle soorten tuinen


De Rooij Hoveniers onderscheidt zich van anderen doordat wij verschillende stijlen hanteren. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. Voor ons is iedere tuin een kunstwerk op maat. Wij ontwerpen landelijke tuinen, binnentuinen, patio’s, stadstuinen, onderhoudsvriendelijke tuinen en bloemrijke tuinen.  De Rooy Hoveniers geeft uw tuin kleur!

De Rooy Hoveniers vindt persoonlijk en direct contact met haar klanten erg belangrijk. Wij werken met korte lijntjes en zijn in staat om voor u de mooiste tuinen te ontwerpen en te creëren. Op onze website ziet u verschillende soorten aangelegde tuinen door De Rooy Hoveniers. Hierdoor krijgt u een goed beeld van onze afgeronde projecten.

De Rooy Hoveniers heeft in de afgelopen jaren haar prijzenplank flink aangevuld. Zo zijn wij in het bezit van de vakprijs van 2014 met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin en beschikken wij over de publieksprijs én de vakprijs van 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. Daarnaast zijn wij al meerdere jaren uitgeroepen voor Tuin van het Jaar.

Heeft u vragen omtrent onze aangeboden diensten? Bent u op zoek naar een nieuw ontwerp voor uw tuin? Of wilt u graag uw tuinonderhoud of tuinaanleg uitbesteden? De Rooy Hoveniers staat u graag te woord! U kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken. Daarnaast kunt u het ‘bel mij terug’ formulier invullen op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Van idee tot tuin

Op zoek naar een hovenier Sleeuwijk? Bij De Rooy Hoveniers vindt u een totaaloplossing voor uw tuin. Van idee tot tuin! Van de mooiste ontwerpen, tot de complete oplevering en realisatie.

Tuininspiratie

De Rooy Hoveniers is thuis in alle soorten tuinen. Onderhoudsvrij, strak, klassiek of juist landelijk? Doe tuininspiratie op in de vele tuinen die De Rooy Hoveniers de laatste jaren heeft mogen realiseren.

Nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers? Lees het laatste nieuws over de vakprijzen, opgeleverde projecten en ons team op onze Nieuwspagina.