Hovenier Raamsdonksveer nodig?


Heeft u een hovenier Raamsdonksveer nodig? Bent u op zoek naar een professioneel hoveniersbedrijf in de omgeving van Raamsdonksveer? Onder de noemer van hovenier Raamsdonksveer vindt u De Rooy Hoveniers uit Dussen. De Rooy Hoveniers heeft in de afgelopen jaren zijn werkveld flink uitgebreid en is voor u de aangewezen hovenier voor al uw vragen en opdrachten omtrent uw tuin. Wij vinden persoonlijk en direct contact met onze klanten erg belangrijk. Zoekt u een hovenier Raamsdonksveer? Zoek niet verder! Onze geschoolde vakmensen staan graag voor u klaar.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Raamsdonksveer


Heeft u een prachtige tuin, maar wilt u een paar kleine aanpassingen aanbrengen? Of wilt u uw tuin volledig hernieuwen en bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf in de buurt van Raamsdonksveer die voor u de juiste snaar kan raken? Voor al uw wensen omtrent uw tuin bent u bij de Rooy Hoveniers aan het juiste adres! De Rooy Hoveniers is een specialist in het aanleggen en renoveren van tuinen. Onze vakmensen beheersen alle onderdelen van het vak. Daarnaast werken wij alleen met de beste materialen. Naast het aanleggen van uw tuin zijn wij voor u ook de aangewezen hovenier voor het onderhouden van uw tuin. De Rooy Hoveniers werkt samen met een professioneel team. Daar waar nodig of gewenst maken wij gebruik van geselecteerde specialisten.

Na het aanleggen van uw tuin heeft uw tuin ook de nodige aandacht en onderhoud nodig. Wij bieden u de mogelijkheid dat De Rooy Hoveniers voor u het onderhoud uit handen kan nemen. Als u uw tuinonderhoud vakkundig uit laat voeren groeit uw tuin steeds verder naar een mooier resultaat. Met regelmaat uw tuinonderhoud onderhouden is erg belangrijk. Wij bespreken graag met u wat de juiste balans is voor het onderhouden van uw tuin. De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Top Hoveniers.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Persoonlijk advies op maat


Indien u op zoek bent naar een hovenier Raamsdonksveer bent u bij het familiebedrijf De Rooy Hoveniers aan het juiste adres. Sinds 1940 zijn wij een begrip in de regio en ver daarbuiten. Voor al uw bijzondere tuinontwerpen bent u bij ons op de juiste plaats. De Rooy Hoveniers is al meerdere jaren uitgeroepen voor Tuin van het jaar. In de afgelopen jaren hebben wij onder andere de publieks- en vakprijs in handen gekregen voor Tuin van het jaar 2018. In 2014 wonnen wij de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Voor al uw vragen omtrent uw tuin met een hovenier Raamsdonksveer bent u bij De Rooy Hoveniers altijd welkom.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.