Hovenier Oosterhout nodig?


Heeft u een hovenier Oosterhout nodig? Bent u woonachtig in de omgeving van Oosterhout en bent u op zoek naar een hovenier in uw omgeving die bijzondere tuinontwerpen maakt? Zoekt u niet verder! Onder de noemer van hovenier Oosterhout vindt u De Rooy Hoveniers uit Dussen en bent u aan het juiste adres voor al uw vragen omtrent de aanleg van uw tuin, vernieuwen van uw tuin of voor het onderhoud van uw tuin. In de afgelopen jaren hebben wij diverse prijzen gewonnen met het aanleggen van prachtige en bijzondere tuinen. In 2018 zijn wij de winnaar van de publieks- en vakprijs voor Tuin van het jaar. In 2014 wonnen wij de vakprijs voor de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. 
De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Top Hoveniers.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Oosterhout


Heeft u uw tuin professioneel laten aanleggen en bent u op zoek naar een hovenier die voor u het tuinonderhoud uit handen kan nemen? Bij De Rooy Hoveniers helpen wij u graag. Onze geschoolde vakmensen staan graag voor u klaar en helpen u waar nodig. Als u met regelmaat uw tuin netjes bij houdt heeft u langer plezier van uw aangelegde tuin. Doordat er met regelmaat onkruid weg gehaald wordt kunnen uw planten beter groeien en krijgt u met de tijd een mooiere en vollere tuin. Zo kunt u ten alle tijden genieten van uw prachtige aangelegde tuin! Bent u op zoek naar een hovenier Oosterhout die uw tuinonderhoud uit uw handen kan nemen? U bent bij ons aan het juiste adres!

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Persoonlijk advies op maat


De Rooy Hoveniers uit Dussen hecht veel waarde aan een gesprek bij u thuis en in uw tuin. Zo krijgen wij een goed beeld van uw wensen en de oppervlakte en ligging van uw tuin. Sinds 1940 zijn wij een hecht familiebedrijf waarbij persoonlijk en direct contact met onze klanten hoog in ons vaandel staat. De Rooy Hoveniers is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. Wij bespreken graag met u in een persoonlijk gesprek uw wensen en uw ideeën die u heeft opgedaan. Op onze website krijgt u van ons een mooi overzicht van onze afgeronde projecten. U kunt op onze website inspiratie op doen voor uw huidige tuin met alle voorbeelden die wij u bieden van onze gemaakte tuinen. Zoekt u niet verder naar een hovenier Oosterhout! U bent bij ons op het juiste adres. Bent u enthousiast geworden over ons werk als hovenier Oosterhout en wilt u graag met ons kennismaken? Wij zien uw belletje graag tegemoet!

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.