Hovenier Oosterhout nodig?


Bent u op zoek naar een betrouwbare hovenier Oosterhout die al sinds 1940 in het vak zit? Zoek dan niet verder, want De Rooy Hoveniers is uw partner in het creëren van bijzondere tuinontwerpen en het verwezenlijken van droomtuinen. Met meer dan 80 jaar ervaring zijn wij uw toegewijde tuinexperts, gespecialiseerd in het omzetten van uw groene visie in realiteit. Bij De Rooy Hoveniers hebben we niet alleen de kennis en ervaring als hovenier Oosterhout, maar we hebben ook de erkenning ontvangen voor onze toewijding aan het vak. Onze tuinontwerpen zijn al meerdere jaren op rij uitgeroepen tot ‘Tuin van het Jaar’, en daar zijn we enorm trots op. Deze mooie prijs is een bekroning op ons vakmanschap en onze passie voor tuinontwerp. Onze prijzenplank is gevuld met bewijzen van onze toewijding en expertise. In 2018 mochten we zowel de publieksprijs als de vakprijs voor ‘Tuin van het Jaar’ in ontvangst nemen voor onze prachtige kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 werden we beloond met de vakprijs voor de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Deze erkenningen tonen aan dat we niet alleen innovatieve tuinontwerpen maken, maar ook uitblinken in het realiseren van diverse tuin stijlen.

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Oosterhout


Bij De Rooy Hoveniers streven we naar perfectie in alles wat we doen en dat wordt weerspiegeld in ons lidmaatschap bij Top Hoveniers. Dit exclusieve netwerk van hoveniers staat bekend om hun hoogwaardige vakmanschap en toewijding aan klanttevredenheid. Als gerespecteerd lid van Top Hoveniers zetten we ons in om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Bij De Rooy Hoveniers begrijpen we dat elke tuin en elke klant uniek zijn. Daarom geloven we in persoonlijk en direct contact. Onze getalenteerde tuinexperts zullen samen met u uw wensen bespreken en een op maat gemaakt tuinontwerp creëren, dat perfect bij uw levensstijl en omgeving past. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Of u nu droomt van een kleine groene oase in uw achtertuin of een uitgestrekte landschapstuin, De Rooy Hoveniers kan het voor u realiseren. Onze ervaren team van hoveniers beschikt over de vaardigheden en het vakmanschap om alle soorten tuinen te maken, van eigentijdse stijlen tot klassieke ontwerpen.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Persoonlijk advies op maat


Als u op zoek bent naar een ervaren hovenier Oosterhout met een rijke geschiedenis, expertise in bijzondere tuinontwerpen en talloze prijzen op hun naam, dan is De Rooy Hoveniers uw ideale keuze. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek over uw tuinproject. Wij kijken ernaar uit om uw groene dromen werkelijkheid te maken en te onderhouden als een professionele hovenier Oosterhout.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.