Hovenier Oosterhout nodig?


Bent u op zoek naar een hovenier Oosterhout? Heeft u een hovenier Oosterhout nodig voor het onderhoud van uw tuin? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers in Dussen. Vanuit Oosterhout zijn wij gemakkelijk te bereiken en wij komen graag bij u langs om uw tuin op professionele wijze te onderhouden. Naast het onderhoud van verschillende soorten tuinen, zoals het snoeien van bomen, het verticuteren van uw gazon en het bijhouden van uw plantenperken, bent u bij ons ook van harte welkom voor het ontwerpen van een nieuwe tuin. Van het ontwerp tot aan de realisatie van uw gewenste tuin ontzorgen wij u volledig. De Rooy Hoveniers staat bekend om zijn bijzondere tuinontwerpen. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij Top Hoveniers, dit is een select gezelschap van de beste hoveniers. Wij komen graag bij u langs in Oosterhout om uw wensen te bespreken. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van uw tuin en uw wensen en kunnen wij als hovenier Oosterhout uw ideeën vertalen naar een passend ontwerp. U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen en inspireren door onze afgeronde projecten.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Oosterhout


Wij begrijpen als geen ander dat het lastig kan zijn om uw tuin op de juiste wijze te onderhouden. Misschien is uw boom te snel gegroeid en vindt u het lastig om deze te snoeien. Bij De Rooy Hoveniers vindt u een totaaloplossing voor uw tuin. Van de mooiste ontwerpen, tot de complete oplevering en realisatie. Grondbewerking, aanplanting, bemesting, straatwerk en de aanleg van tuinberegening en tuinverlichting worden door ons vakkundig uitgevoerd. Wij werken met een groot team van specialisten die graag de handen uit de mouwen steken voor uw wensen. De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat al sinds 1940 een begrip is in de regio en ver daarbuiten. Wij zijn inmiddels in het bezit van enkele mooie prijzen zoals de publieksprijs en vakprijs Tuin van het Jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk en de vakprijs Tuin van het Jaar 2014 met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Persoonlijk advies op maat


Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?  Heeft u interesse in onze aangeboden diensten van hovenier Oosterhout omtrent het ontwerpen, aanleggen, renoveren of bijhouden van uw tuin? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze aangeboden diensten.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.