Hovenier Oosterhout nodig?


Bent u op zoek naar een hovenier Oosterhout? Bent u op zoek naar een hovenier Oosterhout die met u meedenkt en het snoeien, maaien en onderhoud van uw tuin periodiek voor zijn rekening neemt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Dussen bij De Rooy Hoveniers. De Rooy Hovenier is een echt familiebedrijf dat al sinds 1940 gespecialiseerd is in mooie tuinontwerpen. Bij De Rooy Hoveniers vindt u een totaaloplossing voor uw tuin. Van idee tot tuin tot aan het onderhouden van alles wat groeit en bloeit. Van de mooiste ontwerpen tot de complete oplevering en realisatie bent u bij ons aan het juiste adres. De Rooy Hoveniers geeft tuinen kleur, letterlijk maar ook figuurlijk, en daarmee onderscheidt het duo van De Rooy Hoveniers zich graag. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast bent u van harte welkom om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het inzetten van onze diensten.

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Oosterhout


Bent u in het bezit van een prachtige tuin maar heeft u geen tijd over om uw tuin op de juiste manier te onderhouden? Bent u op zoek naar een hovenier Oosterhout die het snoeien van de bomen of het knippen van de heg voor u bijhoudt? Ons team van maar liefst 20 medewerkers gaat graag voor u aan de slag. Door onze specialisten worden de tuinontwerpen van De Rooy Hoveniers uitgevoerd en indien gewenst onderhouden. Wij geven u daarnaast ook graag tips om uw tuin bij te houden zodat uw tuin toch de aandacht krijgt die deze verdient. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 wonnen De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij Top Hoveniers, dit is een select gezelschap van de beste hoveniers.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Persoonlijk advies op maat


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij als hovenier Oosterhout hebben om het onderhoud van uw tuin voor onze rekening te nemen? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze aangeboden diensten en specialiteiten. U kunt direct contact opnemen met één van onze medewerkers.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.