Hovenier Oosterhout nodig?


Bent u op zoek naar een professionele hovenier in Oosterhout en omgeving? Dan bent u bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres! Wij zijn een professionele hovenier Oosterhout die gespecialiseerd is in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van verschillende soorten tuinen. Of u nu een kleine stadstuin heeft of een grote landschapstuin, wij zorgen ervoor dat uw tuin er altijd prachtig bij ligt. Daarnaast werken wij alleen met hoogwaardige materialen en gereedschappen, zodat u verzekerd bent van een duurzaam en kwalitatief hoogstaand eindresultaat. Bij De Rooy Hoveniers staan persoonlijk contact en maatwerk centraal. Wij vinden het belangrijk om goed naar onze klanten te luisteren en de wensen en behoeften in kaart te brengen. Op basis daarvan maken wij een passend tuinontwerp en stellen wij een plan op voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Of het nu gaat om het plaatsen van een schutting, het aanleggen van een vijver of het snoeien van bomen en struiken, wij staan altijd voor u klaar. Voor het vinden een hovenier Oosterhout bent u bij De Rooy Hoveniers op de aangewezen p

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Oosterhout


Voor het onderhouden van uw tuin kunt u direct een hovenier Oosterhout inzetten. Bij De Rooy Hoveniers beschikken wij over een team van professionals, dat met u meedenkt en het onderhouden van uw tuin uit handen kan nemen. Wij zijn specialist op het gebied van ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en groen in de breedste zin van het woord. Hoveniers werken vaak in teamverband en zijn verantwoordelijk voor het realiseren van diverse tuinprojecten, variërend van kleine stadstuinen tot grote landschapstuinen en parken. De Rooy Hoveniers staat bekend om zijn specialisatie in bijzondere tuinontwerpen. De Rooy Hoveniers is dan ook inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 wonnen De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Wij zijn trots op onze prestaties en hebben al meerdere prijzen in ontvangst mogen nemen.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Persoonlijk advies op maat


Bent u op zoek naar een hovenier Oosterhout die met u meedenkt en uw tuin goed kan onderhouden? Bent u benieuwd naar wat De Rooy Hoveniers voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie, want wij staan u graag te woord. Ook kunt u contact opnemen voor een vrijblijvende offerte. Onze hoveniers staan klaar om uw droomtuin te realiseren.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.