Hovenier Oosterhout nodig?


Bent u op zoek naar een hovenier Oosterhout? Bent u op zoek naar een expert die graag voor u aan de slag gaat? Wij heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers, hovenier Oosterhout. In de afgelopen jaren hebben wij veel naamsbekendheid opgebouwd en inmiddels weten vele klanten ons te vinden. Hoewel wij zijn gevestigd in het mooie dorpje Dussen, komen wij ook graag naar u toe in Oosterhout. De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat al sinds 1940 al tuinonderhoud doet. Daarnaast maken wij de mooiste tuinontwerpen die passen wij uw wensen. Bent u benieuwd wat een hovenier Oosterhout voor uw wensen kan betekenen? Bent u benieuwd naar onze expertises? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten en laat u inspireren door onze foto’s. Wij zien uw aanvraag voor een kopje koffie met onze hovenier Oosterhout graag tegemoet.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Oosterhout


Op zoek naar een hovenier Oosterhout voor de aanleg of het onderhoud van uw tuin? Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u niet altijd zin of tijd heeft om uw tuin op de juiste wijze te onderhouden. Een tuin onderhouden kan een tijdrovende klus zijn en wij kunnen het ons goed voorstellen dat de tijd ontbreekt om in uw tuin te werken. De Rooy Hoveniers biedt u dé oplossing aan! Wij plannen graag periodiek een onderhoudsbeurt bij u in zodat u in het voor- en najaar kunt genieten van een tuin die er netjes bij ligt. De experts van De Rooy Hoveniers bespreken graag met u uw wensen en komen graag bij u langs om uw bomen te snoeien, uw planten te voeden en om eventueel uw gras te maaien. De Rooy Hoveniers heeft jarenlange ervaring met het onderhouden, ontwerpen en realiseren van op maat gemaakte tuinen. Klinkt dit u als muziek in uw oren? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag als hovenier Oosterhout!.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Persoonlijk advies op maat


Wilt u meer weten over de vele diensten die wij aanbieden? Bent u benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Wij vertellen u graag meer over onze afgeronde projecten. De Rooy Hoveniers is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. Wij zijn al meerdere jaren uitgeroepen tot Tuin van het Jaar. Inmiddels zijn wij in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Daarnaast is De Rooy Hoveniers aangesloten bij Top Hoveniers.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.