Hovenier Oosterhout nodig?


Bent u op zoek naar een hovenier in Oosterhout die uw tuindromen kan realiseren? Zoek dan niet verder dan De Rooy Hoveniers. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1940, hebben wij ons gevestigd als een toonaangevend hoveniersbedrijf, gespecialiseerd in het creëren van unieke en prachtige tuinontwerpen. De Rooy Hoveniers staat al meer dan 80 jaar synoniem voor kwaliteit en vakmanschap in tuinontwerp en -onderhoud. Ons familiebedrijf, gevestigd in Dussen, heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een ware expert in de tuinbranche. Wij begrijpen dat elke tuin uniek is en bieden daarom op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw wensen.

Specialisten in bijzondere tuinontwerpen


Bij De Rooy Hoveniers geloven we dat een tuin meer is dan alleen een groene ruimte. Het is een plek van ontspanning, inspiratie en plezier. Ons team van ervaren hoveniers is gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke tuinen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en duurzaam. Of het nu gaat om een moderne stadstuin, een weelderige landschapstuin of een praktische familietuin, wij zorgen ervoor dat uw tuin een verlengstuk wordt van uw huis en levensstijl.

Hovenier Oosterhout bekroond met prestigieuze tuinprijzen

Onze passie en toewijding aan een tuinontwerp hebben ons diverse onderscheidingen opgeleverd. Zo zijn we meerdere keren uitgeroepen tot ‘Tuin van het Jaar’, een bewijs van onze creativiteit en innovatie in tuinontwerp. Onze prijzenplank bevat onder meer de publieksprijs en vakprijs voor de ‘Tuin van het Jaar 2018’, behaald met onze kleine groene patiotuin in Sleeuwijk, en de vakprijs in 2014 voor de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Deze erkenningen onderstrepen onze positie als een van de toonaangevende hoveniers in de regio. Als lid van Top Hoveniers, een netwerk van de beste hoveniers in Nederland, onderstrepen we onze toewijding aan de hoogste standaarden in de hoveniersbranche. Dit lidmaatschap is een garantie voor onze klanten dat ze te maken hebben met een betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand hoveniersbedrijf. Wanneer u kiest voor De Rooy Hoveniers, kiest u voor een partner die staat voor kwaliteit en professionaliteit.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Persoonlijke aandacht voor uw unieke droomtuin bij uw hovenier Oosterhout


Wij geloven in persoonlijke aandacht en direct contact met onze klanten. Bij De Rooy Hoveniers nemen we de tijd om uw wensen en ideeën grondig te bespreken. Dit stelt ons in staat om een tuinontwerp te maken dat niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar deze ook overtreft. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat elk project een weerspiegeling is van de individuele wensen van de klant. Ongeacht de grootte of stijl van uw tuin, ons team is in staat om een breed scala aan tuinen te creëren. Van kleine stadstuinen tot grote landschapstuinen, wij hebben de kennis, ervaring en creativiteit om elke uitdaging aan te gaan. Wij werken met u samen om een harmonieuze en functionele buitenruimte te creëren die past bij uw levensstijl en aansluit aan uw wensen. Wanneer u zoekt naar een hovenier in Oosterhout bent u bij de Rooy Hoveniers aan het juiste adres.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.