Hovenier Nieuwendijk nodig?


Bent u op zoek naar een hovenier Nieuwendijk? U bent bij de Rooy Hoveniers aan het juiste adres! Wij zitten gevestigd in het mooie dorpje Dussen. In de afgelopen jaren hebben wij ons werkgebied sterk uitgebreid in de gemeente Altena, zo ook in Nieuwendijk. Het werkgebied van De Rooy Hoveniers ligt voornamelijk in de omgeving van Breda, Tilburg en Gorinchem. Wij zijn hierdoor ook uitermate geschikt voor het ontwerpen en aanleggen van uw tuin in Nieuwendijk. Voor het vinden van een hovenier Nieuwendijk bent u bij ons aan het juiste adres! Onze medewerkers vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Nieuwendijk


Een betrouwbare hovenier Nieuwendijk nodig? De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Top Hoveniers. Top Hoveniers is de enige vereniging van kwaliteitshoveniers in Nederland. Hiermee onderscheiden wij ons van de rest in onze branche. In de afgelopen jaren hebben wij de nodige ervaring opgebouwd en hebben wij hierdoor verschillende prijzen gewonnen voor de mooiste tuin van het jaar! De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 wonnen De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Bent u benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen omtrent een tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud. Wij zijn de hovenier Nieuwendijk die u zoekt!

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Unieke tuinontwerpen door hovenier Nieuwendijk


De Rooy Hoveniers is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. Wij maken iedere tuin persoonlijk op maat. U kunt bij ons terecht voor binnentuinen, patio’s, landelijke tuinen, stadstuinen en onderhoudsvriendelijke tuinen. De Rooy Hoveniers is voor u het hoveniersbedrijf die u kunt helpen bij het realiseren van een nieuw tuinontwerp en een tuinrenovatie. Samen met u bespreken wij graag uw wensen. Wij vinden persoonlijk en direct contact met onze klanten erg belangrijk. Op onze website ziet u verschillende soorten aangelegde tuinen door De Rooy Hoveniers. Hierdoor krijgt u een goed beeld van onze afgeronde projecten. Neemt u gerust een kijkje en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Heeft u interesse in onze aangeboden diensten met betrekking tot het renoveren van uw tuin, opnieuw aanleggen van uw tuin en het aanpassen van uw huidige tuin? Geeft u ons gerust vrijblijvend een belletje, wij bespreken graag met u uw wensen. U kunt ook ons ‘bel me terug’ formulier invullen op onze website. Onze medewerkers nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Van idee tot tuin

Op zoek naar een creatieve hovenier Nieuwendijk? De Rooy Hoveniers biedt een totaaloplossing voor uw tuin! Van ontwerp tot complete oplevering.

Tuininspiratie

De Rooy Hoveniers is thuis in alle soorten tuinen. Onderhoudsvrij, strak, klassiek of juist landelijk? Doe tuininspiratie op in de vele tuinen die De Rooy Hoveniers de laatste jaren heeft mogen realiseren.

Nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers? Lees het laatste nieuws over de vakprijzen, opgeleverde projecten en ons team op onze Nieuwspagina.