Hovenier Nieuwendijk nodig?


Bent u uitgekeken op uw tuin en wilt u deze op de schop nemen? Zoekt u een hovenier Nieuwendijk die deze klus voor u kan klaren? De Rooy Hoveniers uit Dussen heeft jarenlange ervaring met tuinaanleg en ontwerpt de mooiste tuinen. De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat al sinds 1940 bestaat en gespecialiseerd is in bijzondere tuinontwerpen. Neem contact met ons op en wij komen graag bij u langs. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en luisteren graag naar uw wensen en ideeën. Wij komen sfeer proeven en de omgeving bekijken om een tuin te kunnen ontwerpen die zowel bij u als de omgeving past. Houdt u van een strakke, moderne tuin of heeft u een voorkeur voor een landelijke en klassieke tuin? Met al deze input gaan wij een schetsontwerp maken. Als dit naar uw zin is dan volgt het definitieve tuinontwerp dat wij kunnen visualiseren met 3d aangezichten. U krijgt dan een indruk van de ruimtelijke indeling en ervaart al iets van de uitstraling. Als u weet dat dit dé tuin is die u voor ogen had dan gaan onze vakmensen aan de slag met de tuinaanleg. Dit is echt vakwerk waarbij er aandacht is voor ieder detail.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Nieuwendijk


De passie van De Rooy Hoveniers om mooie tuinen te maken is niet onopgemerkt gebleven. Wij zijn inmiddels in het bezit van enkele mooie prijzen zoals de publieksprijs en vakprijs Tuin van het Jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk en de vakprijs Tuin van het Jaar 2014 met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Wij zijn er trots op dat wij zijn aangesloten bij Top Hoveniers. Dit is een select gezelschap van de beste hoveniers die zeer kritisch zijn.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Unieke tuinontwerpen door hovenier Nieuwendijk


Is uw tuin eenmaal mooi aangelegd dan is goed onderhoud wel belangrijk om deze niet in kwaliteit achteruit te laten gaan. Juist door goed tuinonderhoud groeit uw tuin steeds verder uit naar een mooier resultaat. U kunt het onderhoud met een gerust hart overlaten aan hovenier Nieuwendijk. Wij bieden onderhoudscontracten op maat aan. Ons team bestaat uit 16 gediplomeerde medewerkers die alle onderdelen van het vak beheersen zoals grondbewerking, aanplanting, bemesting, straatwerk en de aanleg van tuinberegening en tuinverlichting. Neem eens een kijkje op deze website bij de verschillende tuinen die wij ontworpen en aangelegd hebben. Het zal u zeker inspireren! Tuinen van De Rooy Hoveniers zijn elk seizoen boeiend en vervelen nooit! Ook na jaren zult u nog blij zijn met uw tuin.

Van idee tot tuin

Op zoek naar een creatieve hovenier Nieuwendijk? De Rooy Hoveniers biedt een totaaloplossing voor uw tuin! Van ontwerp tot complete oplevering.

Tuininspiratie

De Rooy Hoveniers is thuis in alle soorten tuinen. Onderhoudsvrij, strak, klassiek of juist landelijk? Doe tuininspiratie op in de vele tuinen die De Rooy Hoveniers de laatste jaren heeft mogen realiseren.

Nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers? Lees het laatste nieuws over de vakprijzen, opgeleverde projecten en ons team op onze Nieuwspagina.