Hovenier Made nodig?


Bent u op zoek naar een hovenier Made voor het onderhouden van uw tuin? Bij De Rooy Hoveniers bent u aan het juiste adres voor het vinden van een hovenier Made. Wij staan graag voor u klaar voor al uw vragen omtrent uw tuin. Wij zijn een echt familiebedrijf die het belangrijk vindt om persoonlijk en direct contact te onderhouden met zijn klanten. Wij bespreken graag uw wensen. Samen met u maken wij een passend ontwerp voor uw prachtige tuin. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons te allen tijde vrijblijvend benaderen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij u aan kunnen bieden voor het realiseren van een prachtige nieuwe tuin.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Made


Heeft uw tuin een onderhoudsbeurt nodig? Vindt u het een te grote klus om met regelmaat uw tuin te snoeien, onkruid te wieden of bij te houden? Onze hovenieren staan graag voor u klaar. Wij werken met grote passie aan uw tuin. Hovenier Made komt graag bij u langs om uw tuin te bekijken. Wij maken aan de hand van onze bevindingen een duidelijk onderhoudsplan. De Rooy Hoveniers werkt samen met de beste vakmannen. Wij vinden het belangrijk dat uw tuin met regelmaat een onderhoudsbeurt ondergaat. Mede hierdoor verlengt u de levensduur van uw bomen en planten en kunt u langer genieten van uw zorgvuldige samengestelde tuin. Daarnaast ziet uw tuin er te allen tijde tiptop in orde uit én kunt u genieten van uw prachtige tuin met de juiste sfeer en planten combinaties. Wij zijn de hovenier Made die u zoekt!

Tuinontwerp Sprang-Capelle

De Rooy Hoveniers: voor alle soorten tuinen


Sinds 1940 bent u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers in Dussen. Vanaf dag één bent u bij ons op het juiste adres voor al uw vragen omtrent uw tuin. Bent u op zoek naar een hovenier Made die u ondersteunt in het onderhouden van uw tuin of zoekt u een hovenier Made die met u mee denkt over een nieuwe tuinontwerp? De Rooy Hoveniers is uw hoveniers voor het realiseren van bijzondere tuinontwerpen. In de afgelopen jaren zijn wij meerdere keren uitgeroepen voor Tuin van het Jaar.

Neemt u een kijkje op onze website en laat u inspireren door de vele mogelijkheden die wij u aanbieden. De Rooy Hoveniers is ook aangesloten bij Top Hoveniers. Dit betekent dat wij er alles aan doen om exclusief en uniek te blijven. Wij bedenken traditionele stadstuinen, landelijke tuinen en moderne tuinen.

Van idee tot tuin

Op zoek naar een hovenier Made? Bij De Rooy Hoveniers vindt u een totaaloplossing voor uw tuin. Van idee tot tuin! Van de mooiste ontwerpen, tot de complete oplevering en realisatie.

Tuininspiratie

De Rooy Hoveniers is thuis in alle soorten tuinen. Onderhoudsvrij, strak, klassiek of juist landelijk? Doe tuininspiratie op in de vele tuinen die De Rooy Hoveniers de laatste jaren heeft mogen realiseren.

Nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers? Lees het laatste nieuws over de vakprijzen, opgeleverde projecten en ons team op onze Nieuwspagina.