Hovenier Hedel nodig?


Bent u op zoek naar hovenier Hedel? Wilt u graag uw tuin opknappen maar heeft u nog geen idee hoe u dat wilt? Wij hebben al verschillende tuinen mogen aanleggen of het onderhoud mogen verzorgen. Onze inspiratiepagina staat dan ook helemaal vol met afbeeldingen van tuinen waar u hopelijk door geinspireerd wordt. Wilt u graag een landelijke tuin? Of heeft u een binnentuin die u wilt opknappen? Wij zijn in alle soorten tuinen thuis. Wij zijn zelfs de winnaar geworden van de kleine natuurlijke patiotuin in Sleeuwijk in 2018. Deze prijs hebben wij vol trots ontvangen en wij blijven streven naar het beste resultaat. Hovenier Hedel is een betrouwbaar bedrijf dat al bestaat sinds 1940! Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen en onze tuinen zijn al diverse uitgeroepen tot ‘Tuin van het jaar’.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Hedel


Op zoek naar een hovenier Hedel? De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs ‘Tuin van het jaar 2018’ voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de ‘Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin’. Wij werken alleen met vakmensen die elke keer weer het beste resultaat willen halen als zij uw droomtuin aanleggen. Wij leggen de lat heel hoog, zodat u met trots naar uw tuin kunt kijken. Een tuin moet een vleugje spontaniteit hebben en moet tegelijk een plaats zijn waar u heerlijk met vrienden of familie kunt zitten of alleen helemaal tot uzelf kunt komen. Als u het onderhoud van uw tuin regelmatig uitvoert, kunt u jarenlang plezier hebben van uw tuin. Wij kunnen het onderhoud verzorgen maar dat kunt u ook zelf doen. Wij geven u graag tips over het juist onderhouden van uw tuin. Wij zijn de specialist voor hovenier Hedel.

Tuininspiratie bij hovenier Hedel


Wilt u een nieuw tuinontwerp laten maken? Heeft u al ideeën opgedaan in magazines, internet, pinterest of bij uw buren? U ziet uzelf al helemaal zitten in een tuin die u rust geeft en waarvan u kunt genieten.  Maar hoe ziet dat er nu uit? Wij maken samen met u een schets en geven de indeling weer. Een tuinontwerp maken kan iedereen, maar een overgang in een tuin maakt de tuin af en weet u hoe dat moet? Onze ontwerpers zitten al jaren in het vak en weten precies wat een tuin nodig heeft. Een goede balans tussen beplanting en verharding, hoogteverschillen en de gewenste privacy worden hierin meegenomen.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.