Hovenier Haarsteeg nodig?


Bent u op zoek naar hovenier Haarsteeg? Heeft u een nieuwbouwhuis gekocht en is uw tuin nog een kale vlakte? Hovenier Haarsteeg vindt dat uw tuin deel uit maakt van uw huis en uw persoonlijkheid. De sfeer moet helemaal bij u passen. Wij hechten daarom veel waarde aan een gesprek bij u thuis zodat we gelijk uw tuin kunnen zien. Een schets maken klinkt makkelijk maar een tuinontwerp is enorm persoonlijk en daarom krijgt dat de volle aandacht. Het tuinontwerp begint dus ook met een goede situatietekening waar de maten van de tuin goed zichtbaar zijn. Er is vast nog een tekening van uw woning en perceel maar het is wel verstandig om deze nog eens na te meten. Op een of andere manier kloppen die maten van vroeger vaak niet meer. Wij zorgen ervoor dat de juiste maten aangehouden worden.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Haarsteeg


Op zoek naar een hovenier Haarsteeg? Op het moment dat het tuinontwerp volledig naar uw smaak is werken wij deze uit en presenteren wij u het definitieve ontwerp. Als u dat wenst is 3D aanzicht mogelijk. Het is soms lastig een voorstelling te maken bij een 2D ontwerp. Hoe ziet het eindresultaat van een ontwerp op papier er nu in werkelijkheid uit? Wij kunnen, om een juiste indruk te geven van het eindresultaat, een 3D aanzicht maken. U kunt hierbij sfeer proeven, de uitzichten vanuit uw woning ervaren en een indruk krijgen van de ruimtelijke indeling. Deze leggen wij eerst volledig aan u uit zodat u op de hoogte bent van de werkzaamheden die gaan plaatsvinden. Vindt u tijdens de uitvoering dat de werkzaamheden toch niet helemaal naar wens gaan? Neem snel contact met ons op en misschien kunnen wij nog iets aan het ontwerp veranderen als hovenier Haarsteeg.

Tuininspiratie bij hovenier Haarsteeg


De Rooy Hoveniers is al sinds 1940 een familiebedrijf waar de passie en trots op tuinen nooit weg geweest is. De oude tekeningen van vroeger worden nu nog wel eens als voorbeeld gebruikt. Al 3 generaties is hovenier Haarsteeg een begrip in de regio. Iedere generatie gaf nieuwe inzichten aan het bedrijf en een combinatie van oud en nieuw is steeds meer de trend. De invloeden van vroeger, zoals de hoge kwaliteit, is nooit veranderd! Een tuin aanleggen is niet zomaar een bezigheid. Wij maken mensen blij en daar doen wij het allemaal voor.  Komt u binnenkort langs in Dussen om in gesprek te gaan met ons? Wij vertellen u graag over onze producten en diensten en wat wij voor u kunnen betekenen.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.