Hovenier Drunen nodig?


Heeft u een hovenier Drunen nodig? Zoekt u een professionele hovenier in de omgeving van Drunen? U bent bij De Rooy Hoveniers op het juiste adres. De Rooy Hoveniers helpt u graag met al uw vragen omtrent uw tuin. Onze professionele vakmensen zijn goed geschoold en wij werken alleen met de beste materialen. Naast het ontwerpen van uw tuin bieden wij u ook onze diensten aan voor het onderhouden van uw tuin, het aanplanten van uw tuin en voor het het renoveren van uw tuin. Bij De Rooy Hoveniers bent u aan het juiste adres voor al uw vragen en wensen voor uw tuinontwerp en het onderhouden van uw prachtige tuin. Zoekt u een hovenier Drunen? U bent bij ons op het juiste adres!

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Drunen


Bent u op zoek naar een hovenier Drunen die ook uw tuinonderhoud op zich neemt? Bij De Rooy Hoveniers helpen wij u graag met al uw tuinonderhoud. Onder tuinonderhoud verstaan wij onder andere het verwijderen van onkruid, bemesting van uw tuin en het snoeien van uw bomen. Wij weten als geen ander dat tuinonderhoud arbeidsintensief werk is. De Rooy Hoveniers zoekt graag met u de balans in het goed onderhouden van uw tuin. Bent u op zoek naar een hovenier Drunen? De vakmensen van De Rooy Hoveniers helpen u graag.

Tuininspiratie bij hovenier Drunen


Zoekt u inspiratie voor uw tuin bij een hovenier Drunen? Op onze website ziet u in één oogopslag een groot deel van al onze afgeronde projecten. U krijgt hierdoor een mooi beeld van onze specialiteiten en van onze bijzondere aangelegde tuinen. Via onze website kunt u inspiratie opdoen voor het ontwerpen van uw tuin. Samen met onze vakmensen bespreken wij graag bij u thuis uw wensen en uw ideeën. Hierdoor krijgen wij direct een goed beeld van uw tuin en kunnen wij zo snel mogelijk aan de slag. De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Top Hoveniers.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

De Rooy Hoveniers; een echt familiebedrijf


De Rooy Hoveniers bestaat sinds 1940. Wij zijn een echt familiebedrijf. In de loop van de jaren hebben wij de nodige ervaring opgebouwd. Hierdoor zijn wij al jaren gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. Op onze website bieden wij u een breed overzicht van onze afgeronde projecten.  Al meerdere jaren zijn wij uitgeroepen voor Tuin van het Jaar. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 wonnen De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.