Hovenier Den Bosch nodig?


Bent u op zoek naar een hovenier Den Bosch? Is uw tuin toe aan een onderhoudsbeurt of weet u niet waar u moet beginnen met het snoeiwerk van uw bomen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers in Dussen. Door de jaren heen hebben vele tuineigenaren hovenier Den Bosch weten te vinden. Vele tuineigenaren genieten van een mooi tuinontwerp dat is ontworpen en aangelegd door onze specialisten. Daarnaast bieden wij ook aan om het onderhoud van uw tuin voor onze rekening te nemen zodat uw tuin de aandacht krijgt die het verdient. Wij begrijpen dat het soms lastig is om uw tuin op de juiste manier te onderhouden. Dit kan te maken hebben met tijdgebrek om uw tuin te onderhouden of omdat u geen groene vingers heeft. Wat de reden ook mag zijn, onze hoveniers komst graag bij u langs voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Den Bosch


De Rooy Hoveniers heeft een grote passie voor het ontwerpen van mooie tuinen. Wij staan bekend om onze bijzondere tuinontwerpen. Wij zijn inmiddels in het bezit van enkele mooie prijzen zoals de publieksprijs en vakprijs Tuin van het Jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk en de vakprijs Tuin van het Jaar 2014 met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij Top Hoveniers, dit is een select gezelschap van de beste hoveniers. De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat al bestaat sinds 1940. Wij beschikken over een groot team van experts dat graag de handen uit de mouwen steekt voor het onderhoud van uw tuin. Ons team bestaat uit 16 gediplomeerde medewerkers die alle onderdelen van het vak beheersen zoals grondbewerking, aanplanting, bemesting, straatwerk en de aanleg van tuinberegening en het aanleggen van de juiste tuinverlichting.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

De Rooy Hoveniers: voor alle soorten tuinen


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij aanbieden? Bij De Rooy Hoveniers vindt u een totaaloplossing voor uw tuin. Voor de realisatie van een onderhoudsvriendelijk, klassieke of moderne tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen graag bij u langs om uw tuin te bekijken. Zo kunnen wij een prachtig op maat gemaakt ontwerp maken waarin wij uw ideeën en wensen verwerken. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem een kijkje op deze website en laat u inspireren door onze afgeronde projecten. Daarnaast kunt u te allen tijde contact met ons opnemen om al uw vragen te stellen.

Van idee tot tuin

Op zoek naar een hovenier Breda? Bij De Rooy Hoveniers vindt u een totaaloplossing voor uw tuin. Van idee tot tuin! Van de mooiste ontwerpen, tot de complete oplevering en realisatie.

Tuininspiratie

De Rooy Hoveniers is thuis in alle soorten tuinen. Onderhoudsvrij, strak, klassiek of juist landelijk? Doe tuininspiratie op in de vele tuinen die De Rooy Hoveniers de laatste jaren heeft mogen realiseren.

Nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers? Lees het laatste nieuws over de vakprijzen, opgeleverde projecten en ons team op onze Nieuwspagina.