Hovenier Den Bosch nodig?


Bent u op zoek naar een hovenier Den Bosch? Bent u op zoek naar een creatieve hovenier Den Bosch die met u mee denkt over het ontwerpen, realiseren en onderhouden van uw tuin? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers. De Rooy Hoveniers is gevestigd langs de A27 in het Brabantse dorp Dussen. Door onze jarenlange ervaring en onze roots in het hoveniersbedrijf weten wij als geen ander hoe wij uw wensen kunnen vertalen naar een passend ontwerp. De Rooy Hoveniers beschikt over een groot team van specialisten, dat graag bij u langs komt om uw tuin te ontwerpen, aan te planten en het onkruid te verwijderen. Een hovenier Den Bosch is niet alleen een hovenier die een tuin voor u ontwerpt. Wij zijn ook in staat om uw tuin de aandacht te geven die hij verdient. Bent u benieuwd hoe wij uw wensen kunnen vertalen naar een passend ontwerp? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Den Bosch


De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat al sinds 1940 gespecialiseerd is in mooie tuinontwerpen. Sinds die tijd slaat de familie De Rooy de handen ineen om van iedere tuin een pareltje te maken. Wij komen graag bij u langs om een kijkje te nemen bij uw tuin. Hierdoor kunnen wij direct uw tuin goed bekijken en uw wensen met u bespreken. In de loop der jaren hebben wij bijzondere tuinontwerpen mogen ontwerpen en realiseren. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij Top Hoveniers. Dit is een select gezelschap van de beste hoveniers in heel Nederland. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 wonnen De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Bij De Rooy Hoveniers vinden we dat een tuin steeds moet blijven boeien, niet alleen gedurende de vier seizoenen, maar ook nog na drie of zelfs na vijftien jaar.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

De Rooy Hoveniers: voor alle soorten tuinen


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij hebben om uw wensen te kunnen vertalen naar een passend ontwerp? Of wilt u graag dat het onderhoud van uw tuin uit handen wordt genomen? Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze aangeboden jarenlange ervaring en expertise. U kunt direct contact opnemen met één van onze medewerkers.

Van idee tot tuin

Op zoek naar een hovenier Breda? Bij De Rooy Hoveniers vindt u een totaaloplossing voor uw tuin. Van idee tot tuin! Van de mooiste ontwerpen, tot de complete oplevering en realisatie.

Tuininspiratie

De Rooy Hoveniers is thuis in alle soorten tuinen. Onderhoudsvrij, strak, klassiek of juist landelijk? Doe tuininspiratie op in de vele tuinen die De Rooy Hoveniers de laatste jaren heeft mogen realiseren.

Nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers? Lees het laatste nieuws over de vakprijzen, opgeleverde projecten en ons team op onze Nieuwspagina.