Hovenier Den Bosch nodig?


Bent u op zoek naar een hovenier Den Bosch voor het onderhoud van uw tuin? Bent u op zoek naar een hovenier Den Bosch voor het ontwerp en de aanleg van een nieuwe tuin? Als u op zoek bent naar een professionele hovenier in de omgeving van Den Bosch bent u bij de Rooy Hoveniers uit Dussen aan het juiste adres. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan in het onderhouden, ontwerpen en aanleggen van tuinen. De mogelijkheden bij de Rooy Hoveniers zijn eindeloos. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. Dit ziet u terug in onze prachtige aangelegde tuinen. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Hier vindt u een overzicht van onze afgeronde projecten. Zo krijgt u een goed beeld van onze diensten en specialiteiten. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Den Bosch


Op zoek naar een hovenier Den Bosch? De Rooy Hoveniers is een begrip in de regio en ver daarbuiten als de hovenier Den Bosch. In de loop van de jaren zijn wij uitgegroeid tot een groot bedrijf. Sinds 1940 bent u bij ons van harte welkom in Dussen. Wij komen graag naar u toe in Den Bosch. Onze specialisten bieden u graag hun xpertise en specialiteiten aan. Al meerdere jaren zijn tuinen van ons uitgeroepen tot Tuin van het Jaar. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 wonnen De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. U bent bij ons in goede handen als het gaat om de aanpak van uw tuin! Daarnaast zijn wij aangesloten bij Top Hoveniers.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

De Rooy Hoveniers: voor alle soorten tuinen


Bent u benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen als hovenier Den Bosch? Bent u benieuwd naar de ontwerpen en expertises van onze specialisten? Meer weten over onze hovenier Den Bosch? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend contact op te nemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en bespreken graag met u uw wensen. Wij vinden persoonlijk en direct contact met onze klanten erg belangrijk. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u het lastig vindt om de juiste keuze te maken voor de aanleg van uw nieuwe tuin. Onze specialisten denken graag met u mee en zetten uw ideeën om in realistische ontwerpen. Wij maken verschillende soorten tuinen. Bij ons zult u geen standaard tuin vinden. Neem een kijkje op onze website en laat u inspireren en verrassen door onze afgeronde projecten.

Van idee tot tuin

Op zoek naar een hovenier Breda? Bij De Rooy Hoveniers vindt u een totaaloplossing voor uw tuin. Van idee tot tuin! Van de mooiste ontwerpen, tot de complete oplevering en realisatie.

Tuininspiratie

De Rooy Hoveniers is thuis in alle soorten tuinen. Onderhoudsvrij, strak, klassiek of juist landelijk? Doe tuininspiratie op in de vele tuinen die De Rooy Hoveniers de laatste jaren heeft mogen realiseren.

Nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers? Lees het laatste nieuws over de vakprijzen, opgeleverde projecten en ons team op onze Nieuwspagina.