Hovenier Den Bosch nodig?


Zoekt u naar een hovenier Den Bosch? Is de tuin te groot geworden om door u zelf te worden onderhouden of bent u op zoek naar een nieuw tuinontwerp? Voor een allround hovenier Den Bosch bent u bij De Rooy Hoveniers op de goede plaats. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen, maar draaien ook voor de aanleg en het onderhoud onze hand niet om. Beter gezegd, het is onze passie om overal prachtige tuinen aan te leggen en te onderhouden, waar mensen blij van worden en waar ze jarenlang plezier van hebben. De Rooy Hoveniers werd in 1940 opgestart door onze grootvader. Sinds 2009 leiden de neven Ben en Günther het hoveniersbedrijf, dat verder bestaat uit 20 medewerkers. Wij zijn gevestigd in het Brabantse Dussen. We werken voornamelijk in de driehoek Gorinchem, Tilburg en Breda, waar natuurlijk Den Bosch, Oosterhout, Raamsdonksveer en Waalwijk ook bij horen.

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Den Bosch


De Rooy Hoveniers is geen hovenier Den Bosch waarvan u een simpel tuinontwerp ontvangt. Natuurlijk kan dat wel als dat uw wensen zijn, maar liever zijn wij onderscheidend bezig. Door tuinen letterlijk en figuurlijk kleur te geven, willen we zoveel mogelijk mensen laten zien wat er allemaal mogelijk is. Is het dan noodzakelijk dat u over een ruim budget beschikt of over een grote tuin dan wel perceel? Absoluut niet! We leggen graag mooie, strakke tuinen aan met prachtige beplanting en dat kan in het groot en in het klein. Van strak tot klassiek, van groot tot klein, van weelderige begroeiing tot minimalisme; alles is mogelijk op een groot terrein of in een kleinere binnentuin of stadstuin. We zijn ervan overtuigd dat een tuin bij uw persoonlijkheid en bij uw huis moet passen, dat is belangrijker dan ruimte of budget. We nemen al uw wensen mee in het ontwerp, leggen vervolgens alles netjes en vlot aan en indien u wenst, nemen we ook het onderhoud op ons. U hoeft zo alleen maar te genieten van uw droomtuin, het hele jaar door! Om u een idee te geven, kunt u op onze website veel voorbeelden van tuinen van ons als hovenier Den Bosch zien.

De Rooy Hoveniers is als hovenier Den Bosch aangesloten bij Tophoveniers, de enige vereniging van kwaliteitshoveniers in Nederland. Er gelden hoge kwaliteitseisen. We zijn trotse bezitters van een mooie prijzenplank, die is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Naast tuinen bij huizen leggen we ook bedrijfstuinen aan!

De Rooy Hoveniers: voor alle soorten tuinen


Als hovenier zijn wij verantwoordelijk voor de aanleg, het onderhoud en het ontwerp van tuinen en groenvoorzieningen. De werkzaamheden van een hovenier zijn zeer divers en kunnen bestaan uit het planten van bomen en struiken, het leggen van terrassen, het aanleggen van vijvers en het plaatsen van schuttingen en hekwerken. Daarnaast houdt een hovenier zich ook bezig met het onderhoud van tuinen en groenvoorzieningen. Dit kan variëren van het snoeien van bomen en struiken tot het maaien van gras en het verwijderen van onkruid. Naast het aanleggen en onderhouden van tuinen, is een hovenier ook verantwoordelijk voor het ontwerpen van tuinen. Een tuinontwerp wordt in samenspraak met de klant gemaakt en bevat vaak een gedetailleerd plan van de indeling van de tuin, beplantingsplannen en de keuze van materialen. Het werk van een hovenier kan zeer fysiek en intensief zijn en vereist vaak een goede lichamelijke conditie en kracht. Het werken met zware materialen en gereedschappen is aan de orde van de dag. Al met al is het werk van een hovenier zeer veelzijdig en vereist het verschillende vaardigheden en kennis. Of het nu gaat om het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van een tuin, een professionele hovenier zorgt ervoor dat uw tuin er altijd prachtig bij ligt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij hebben om uw wensen te kunnen vertalen naar een passend ontwerp? Of wilt u graag dat het onderhoud van uw tuin uit handen wordt genomen? Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze aangeboden jarenlange ervaring en expertise. U kunt direct contact opnemen met een van onze medewerkers.

Van idee tot tuin

Op zoek naar een hovenier Breda? Bij De Rooy Hoveniers vindt u een totaaloplossing voor uw tuin. Van idee tot tuin! Van de mooiste ontwerpen, tot de complete oplevering en realisatie.

Tuininspiratie

De Rooy Hoveniers is thuis in alle soorten tuinen. Onderhoudsvrij, strak, klassiek of juist landelijk? Doe tuininspiratie op in de vele tuinen die De Rooy Hoveniers de laatste jaren heeft mogen realiseren.

Nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers? Lees het laatste nieuws over de vakprijzen, opgeleverde projecten en ons team op onze Nieuwspagina.