Hovenier Den Bosch nodig?


Op zoek naar hovenier Den Bosch? Bent u op zoek naar een hovenier in de buurt van Den Bosch? Is uw tuin toe aan een winterbeurt of wilt u uw tuin compleet renoveren en bent u op zoek naar experts? Zoekt u dan niet verder. U bent van harte welkom bij De Rooy Hoveniers in Dussen. Wij zijn voor u dé hovenier Den Bosch waar u naar op zoek bent. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen, onderhouden en aanleggen van tuinen. Heeft u speciale wensen? Heeft u advies nodig zodat uw wensen kunnen worden vertaald in een prachtig ontwerp? Onze vakmannen denken graag met u mee. Samen met u gaan wij op zoek naar wat er mogelijk is. Voor een hovenier Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres! De Rooy Hoveniers heeft in de loop der jaren naamsbekendheid gekregen. U bent bij ons in goede handen als u op zoek bent naar een gedreven tuinarchitect die graag de handen uit de mouwen steekt. Wij werken samen met de beste vakmannen die graag hun expertises en specialiteiten inzetten om uw tuin perfect te maken.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Den Bosch


Een hovenier Den Bosch nodig? Naast het aanleggen en ontwerpen van uw tuin bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het onderhouden van uw tuin. Is uw tuin aan een opfrisbeurt toe maar heeft u daar geen tijd voor?Wij komen graag bij uw langs om uw bomen te snoeien, uw struiken te knippen of om uw gras te maaien. De mogelijkheden bij De Rooy zijn eindeloos. Al sinds 1940 zijn wij een bekende naam in de omgeving van Dussen en omstreken. Al meerdere jaren zijn divers tuinen van de Rooy Hoveniers uitgeroepen tot Tuin van het Jaar. Wij zijn inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Onze plank is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 waren wij de winnaar van de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. De Rooy Hoveniers is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. Wij zijn dus de hovenier Den Bosch die u zoekt!

Tuinontwerp Sprang-Capelle

De Rooy Hoveniers: voor alle soorten tuinen


Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? De Rooy Hoveniers komt graag naar u toe in Den Bosch. Wij bespreken graag uw wensen onder het genot van een kopje koffie. Op deze manier krijgen wij een duidelijk en goed beeld om voor u aan de slag te kunnen gaan. U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij plannen graag een kennismakingsgesprek met u in.

Van idee tot tuin

Op zoek naar een hovenier Breda? Bij De Rooy Hoveniers vindt u een totaaloplossing voor uw tuin. Van idee tot tuin! Van de mooiste ontwerpen, tot de complete oplevering en realisatie.

Tuininspiratie

De Rooy Hoveniers is thuis in alle soorten tuinen. Onderhoudsvrij, strak, klassiek of juist landelijk? Doe tuininspiratie op in de vele tuinen die De Rooy Hoveniers de laatste jaren heeft mogen realiseren.

Nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers? Lees het laatste nieuws over de vakprijzen, opgeleverde projecten en ons team op onze Nieuwspagina.