Hovenier Den Bosch nodig?


Bent u op zoek naar een hovenier Den Bosch? Bent u op zoek naar een vakman die met u meedenkt en die graag voor u aan de slag gaat? Is uw tuin toe aan verandering of heeft uw tuin een onderhoudsbeurt nodig? Zoekt u dan niet verder. Bij hovenier Den Bosch – De Rooy Hoveniers bent u aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en zijn wij hét aangewezen hoveniersbedrijf voor het onderhoud van uw tuin. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als hovenier Den Bosch? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze diensten onder het genot van een kopje koffie. De Rooy Hoveniers is het hoveniersbedrijf waar u naar op zoek bent. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Den Bosch


Op zoek naar een goede hovenier Den Bosch? U bent bij De Rooy Hoveniers in goede handen als u op zoek bent naar een hovenier Den Bosch die uw tuin periodiek onder handen neemt. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de nieuwe inrichting of herindeling van uw tuin. Is uw tuin toe aan een verandering of heeft u net een nieuwe woning gekocht en heeft u een groot stuk grond waar nog niets op groeit? De experts van De Rooy Hoveniers uit Dussen komen graag bij u langs. Wij bespreken graag met u uw wensen en vertalen uw wensen in een prachtig op maat gemaakt ontwerp. De mogelijkheden zijn eindeloos en door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door onze afgeronde projecten. Vele klanten gingen u voor en zij genieten van een prachtige tuin van De Rooy Hoveniers.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

De Rooy Hoveniers: voor alle soorten tuinen


Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het inhuren van een hovenier Den Bosch? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Naast het ontwerpen van een nieuwe tuin nemen wij u graag het onderhoud van uw tuin uit handen. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het onderhouden van uw tuin een tijdrovende klus is. De hoveniers van De Rooy Hoveniers denken graag met u mee en gaan graag voor u aan de slag. Wij komen bij u langs om uw bomen en struiken te snoeien, uw gras te maaien, uw planten bij te knippen en de juiste voeding te geven. U bent bij ons aan het juiste adres als u zoekt naar experts met jarenlange ervaring.

Van idee tot tuin

Op zoek naar een hovenier Breda? Bij De Rooy Hoveniers vindt u een totaaloplossing voor uw tuin. Van idee tot tuin! Van de mooiste ontwerpen, tot de complete oplevering en realisatie.

Tuininspiratie

De Rooy Hoveniers is thuis in alle soorten tuinen. Onderhoudsvrij, strak, klassiek of juist landelijk? Doe tuininspiratie op in de vele tuinen die De Rooy Hoveniers de laatste jaren heeft mogen realiseren.

Nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers? Lees het laatste nieuws over de vakprijzen, opgeleverde projecten en ons team op onze Nieuwspagina.