Hovenier Breda nodig?


Bent u inwoner van Breda of omgeving en zoekt u een hovenier Breda? Houdt van een hovenier Breda, die graag buiten de lijntjes kleurt en onderscheidend bezig is in zijn vakgebied? De hovenier Breda die u dan zoekt is De Rooy Hoveniers. De Rooy Hoveniers is sinds 1940 gevestigd in het kleine Brabantse Dussen, maar ons werkgebied is veel groter: de driehoek Gorinchem, Tilburg en Breda, met daarin ook de plaatsen Den Bosch, Oosterhout, Raamsdonksveer en Waalwijk. Met onze 20 medewerkers vormen Ben en Günther, de derde generatie De Rooy, een allround hovenier Breda, wat inhoudt:

  • tuinontwerp,
  • tuinaanleg,
  • tuinonderhoud,
  • privétuinen en bedrijfstuinen.

Als hovenier Breda willen we graag op een andere manier met tuinen bezig zijn. We zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen en geven tuinen letterlijk en figuurlijk kleur, met strakke lijnen en sfeervolle beplanting. Vanzelfsprekend leveren wij een tuin op helemaal zoals u dat zelf in gedachten heeft. Maar liever nog wisselen wij met u gedachten uit en laten wij u de vele mogelijkheden zien die er zijn voor allerlei soorten tuinen, zoals:

  • strakke tuin of klassieke tuin,
  • weelderig begroeid of minimalistisch,
  • binnentuin of stadstuin,
  • grote of kleine tuin.

Op onze website vindt een groot aantal voorbeelden van door ons aangelegde tuinen. Neem eens een kijkje!

Hovenier Breda voor elk budget


Mocht u bang zijn dat u voor een hovenier Breda veel geld moet uitgeven of dat u over een grote tuin moet beschikken, dan stellen we u meteen gerust: dat is zeker niet het geval. Voor ons is het belangrijk dat een tuin past bij het huis en bij de persoonlijkheid van de bewoners. Een tuin moet goed voelen, u moet er het hele jaar gebruik van kunnen maken en voorop staat: genieten van het buiten zijn. We nemen allerlei elementen mee, zoals de aanwezigheid van huisdieren, of er kinderen gaan spelen in de tuin en of u bijvoorbeeld graag buiten kookt. Samen laten we ideeën werkelijkheid worden!

De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Tophoveniers, de enige vereniging van kwaliteitshoveniers in Nederland, waar men hoge kwaliteitseisen stelt. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin.

Bent u geïnteresseerd in ons als hovenier Breda? Neem dat vrijblijvend contact met ons op, zodat we u alles kunnen vertellen over onze werkwijze en alle mogelijkheden voor uw tuin.

De Rooy Hoveniers: voor alle soorten tuinen


De Rooy Hoveniers is veel meer dan alleen een hoveniersbedrijf. Wij beschikken over een toegewijd team van groenliefhebbers, ontwerpers en vakmensen, dat gedreven wordt door een gedeelde passie voor het creëren van prachtige buitenruimtes. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1940, kunnen we met trots zeggen dat we al vele generaties lang tuindromen waarmaken. Wat ons echt onderscheidt, is onze focus op creatieve en unieke ontwerpen. We geloven dat elke tuin een verhaal moet vertellen, een weerspiegeling moet zijn van de persoonlijkheid en levensstijl van de eigenaar. Daarom nemen we de tijd om te luisteren naar uw ideeën en deze om te zetten in een maatwerk tuinontwerp, dat de essentie van uw droomtuin vastlegt. Of het nu gaat om moderne strakke lijnen, een weelderige en kleurrijke beplanting of een rustgevende en harmonieuze buitenruimte, we hebben de creatieve visie en het vakmanschap om het te realiseren. Bij De Rooy Hoveniers gaat het niet alleen om het creëren van mooie tuinen, maar ook om het bouwen van langdurige relaties met onze klanten. We zijn trots op ons persoonlijke contact en de betrokkenheid bij elk project, van begin tot eind. Onze toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid staat centraal in alles wat we doen. De Rooy Hoveniers is uw partner voor tuin- en landschapsoplossingen, die de tand des tijds doorstaan. Laat ons uw groene dromen waarmaken en uw buitenruimte transformeren tot een oase van schoonheid en rust, waar u nog vele jaren van kunt genieten.

Van idee tot tuin

Op zoek naar een hovenier Breda? Bij De Rooy Hoveniers vindt u een totaaloplossing voor uw tuin. Van idee tot tuin! Van de mooiste ontwerpen, tot de complete oplevering en realisatie.

Tuininspiratie

De Rooy Hoveniers is thuis in alle soorten tuinen. Onderhoudsvrij, strak, klassiek of juist landelijk? Doe tuininspiratie op in de vele tuinen die De Rooy Hoveniers de laatste jaren heeft mogen realiseren.

Nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers? Lees het laatste nieuws over de vakprijzen, opgeleverde projecten en ons team op onze Nieuwspagina.