Hovenier Breda nodig?


Bent u niet meer tevreden met uw huidige tuin of gaat u in een nieuwbouw wijk wonen waar de tuin nog aangelegd moet worden? Als u op zoek bent naar een hovenier Breda dan is De Rooy Hoveniers het juiste adres voor u! De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat al bestaat sinds 1940 en gespecialiseerd is in mooie tuinontwerpen. Een mooie tuin begint met een goed tuinontwerp. Om te weten wat voor soort tuin bij u past, gaan wij met u in gesprek. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en we komen bij u thuis om naar de tuin te kijken en naar uw wensen te luisteren. Daarna gaan wij aan de slag met het ontwerp. Als dit naar uw smaak is volgt het definitieve tuinontwerp dat wij, indien gewenst, met 3d aanzichten kunnen presenteren. U krijgt dan een indruk van de ruimtelijke indeling en u kunt de sfeer proeven. Is het helemaal naar uw zin dan gaan wij aan de slag met de tuinaanleg. Dit is echt vakwerk waarbij ieder detail onze aandacht heeft. Wij maken alle soorten tuinen of het nu om een strakke tuin of een landelijke en klassieke tuin gaat.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Breda


De Rooy Hoveniers heeft een passie voor het maken van mooie tuinen en ze staan bekend om hun bijzondere tuinontwerpen. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij Top Hoveniers, een select gezelschap van de beste hoveniers. We proberen onze passie voor tuinen over te brengen op onze klanten. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank die gevuld is met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

De Rooy Hoveniers: voor alle soorten tuinen


Als uw tuin eenmaal mooi is aangelegd heeft deze wel aandacht en onderhoud nodig. Ook hiervoor kunt u terecht bij De Rooy Hoveniers. Juist door goed tuinonderhoud groeit uw tuin steeds verder uit naar een mooier resultaat. Wij doen graag het tuinonderhoud voor u zodat u enkel maar hoeft te genieten. Als hovenier Breda werken wij met 16 gediplomeerde medewerkers die alle onderdelen van het vak beheersen. Grondbewerking, aanplanting, bemesting, straatwerk en de aanleg van tuinberegening en tuinverlichting worden door ons vakkundig uitgevoerd. Wij zorgen ervoor dat uw tuin alle seizoenen boeiend is en dat u ook nog na vele jaren geniet van uw tuin!

Van idee tot tuin

Op zoek naar een hovenier Breda? Bij De Rooy Hoveniers vindt u een totaaloplossing voor uw tuin. Van idee tot tuin! Van de mooiste ontwerpen, tot de complete oplevering en realisatie.

Tuininspiratie

De Rooy Hoveniers is thuis in alle soorten tuinen. Onderhoudsvrij, strak, klassiek of juist landelijk? Doe tuininspiratie op in de vele tuinen die De Rooy Hoveniers de laatste jaren heeft mogen realiseren.

Nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers? Lees het laatste nieuws over de vakprijzen, opgeleverde projecten en ons team op onze Nieuwspagina.