Hovenier Breda nodig?


Bent u op zoek naar een hovenier Breda? Bent u op zoek naar een specialist met groene vingers die graag de handen uit de mouwen steekt voor het onderhouden van uw tuin? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers. De Rooy Hoveniers beschikt over een groot team van specialisten die allemaal graag bij u langs komen om uw bomen te snoeien, uw gras te voeden en al het onkruid te verwijderen. Daarnaast geven wij u graag tips om uw tuin bij te houden zodat u tuin toch de aandacht krijgt die het verdient. Voor het uit handen geven van grondbewerking, aanplanting, bemesting, straatwerk en de aanleg van tuinberegening en tuinverlichting bent u bij hovenier Breda aan het juiste adres. Al deze taken worden door ons vakkundig uitgevoerd. Wilt u langskomen bij De Rooy Hoveniers? Gezellig, maakt u eerst even een afspraak? Dan zorgen wij voor een vers kopje koffie!

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Breda


De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat al sinds 1940 gespecialiseerd is in mooie tuinontwerpen.  Bij De Rooy Hoveniers vindt u een totaaloplossing voor uw tuin. Van idee tot tuin! Van de mooiste ontwerpen tot de complete oplevering en realisatie. Vandaag de dag beschikken wij over een groot team van specialisten zodat wij u alles vanaf het ontwerp tot aan de realisatie van uw tuin compleet uit handen kunnen nemen. Wij komen graag bij u langs om een kijkje te nemen bij uw tuin. Hierdoor kunnen wij direct een plan van aanpak opzetten voor het onderhoud van uw tuin en/of voor het maken van een prachtig tuinontwerp. Wij luisteren graag naar uw wensen en ideeën zodat wij uw wensen kunnen verwerken in ons ontwerp. Wij staan bekend om onze bijzondere tuinontwerpen. Wij zijn inmiddels in het bezit van enkele mooie prijzen zoals de publieksprijs en vakprijs Tuin van het Jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk en de vakprijs Tuin van het Jaar 2014 met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij Top Hoveniers, dit is een select gezelschap van de beste hoveniers.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

De Rooy Hoveniers: voor alle soorten tuinen


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij hebben om het onderhoud van uw tuin voor onze rekening te nemen? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze aangeboden diensten en specialiteiten. U kunt direct contact opnemen met één van onze medewerkers.

Van idee tot tuin

Op zoek naar een hovenier Breda? Bij De Rooy Hoveniers vindt u een totaaloplossing voor uw tuin. Van idee tot tuin! Van de mooiste ontwerpen, tot de complete oplevering en realisatie.

Tuininspiratie

De Rooy Hoveniers is thuis in alle soorten tuinen. Onderhoudsvrij, strak, klassiek of juist landelijk? Doe tuininspiratie op in de vele tuinen die De Rooy Hoveniers de laatste jaren heeft mogen realiseren.

Nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers? Lees het laatste nieuws over de vakprijzen, opgeleverde projecten en ons team op onze Nieuwspagina.