Hovenier Breda nodig?


Bent u op zoek naar een hovenier Breda? Is het tijd om uw tuin te snoeien, te verzorgen of is de heg echt toe aan een snoeibeurt? Wat de reden ook mag zijn, bij De Rooy Hoveniers in Dussen bent u aan het juiste adres voor het vinden van een professionele hovenier Breda. De Rooy Hoveniers is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1940. Vele tuineigenaren weten ons te vinden en wij komen ook graag bij u langs in Breda. Door onze jarenlange ervaring als hovenier weten wij als geen ander hoe wij uw tuin het beste kunnen onderhouden. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het soms lastig kan zijn om uw tuin netjes bij te houden. Het kan zijn dat u er geen tijd meer voor heeft, maar ook dat het gewoon niet meer gaat door bijvoorbeeld ouderdom. Een heg knippen of een boom snoeien is een hele klus en wij nemen dat graag voor u uit handen. De Rooy Hoveniers hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Wij komen graag bij u langs om uw tuin te bekijken en een mooi plan te maken. Samen met u bespreken wij uw wensen en plannen wij graag een afspraak met u in om onszelf in te zetten als hovenier Breda.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Breda


De Rooy Hoveniers beschikt over een team van 20 medewerkers, die graag de tuin voor u onderhouden. Wij bieden onderhoudscontracten op maat aan, die variëren van eenmaal per jaar snoeien tot het uit handen nemen van het complete onderhoud. Ons vakkundige team zorgt ervoor dat werkelijk alles wordt gedaan. Gras maaien, kantjes knippen en paden vegen. Wij ontzorgen u volledig. Naast het onderhouden van tuinen, ontwerpen wij ook tuin. Het team van De Rooy Hoveniers geeft tuinen kleur, letterlijk maar ook figuurlijk, en daarmee onderscheidt het duo van De Rooy Hoveniers zich graag. Op onze website kunt u direct inspiratie op doen over het herindelen van uw tuin. Van strak tot klassiek, van groot tot klein, van weelderige begroeiing tot minimalisme. Uw tuin moet passen bij uw huis en persoonlijkheid. De Rooy Hoveniers is een hoveniersbedrijf, dat aan geen enkel verwachtingspatroon voldoet. En dit maakt ons hoveniersbedrijf zo uniek. Een idee ontstaat, een tuinontwerp wordt gecreëerd, de tuinaanleg maakt de tuin. Dat is wat De Rooy Hoveniers voor u kan betekenen. Ook onderwerpt De Rooy Hoveniers zich, sinds 2009, vrijwillig aan hoge kwaliteitseisen, door zich te koppelen aan Tophoveniers. Tophoveniers is de enige vereniging van kwaliteitshoveniers in Nederland.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

De Rooy Hoveniers: voor alle soorten tuinen


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij hebben om het onderhoud van uw tuin voor onze rekening te nemen? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze aangeboden diensten en specialiteiten. U kunt direct contact opnemen met één van onze medewerkers.

Van idee tot tuin

Op zoek naar een hovenier Breda? Bij De Rooy Hoveniers vindt u een totaaloplossing voor uw tuin. Van idee tot tuin! Van de mooiste ontwerpen, tot de complete oplevering en realisatie.

Tuininspiratie

De Rooy Hoveniers is thuis in alle soorten tuinen. Onderhoudsvrij, strak, klassiek of juist landelijk? Doe tuininspiratie op in de vele tuinen die De Rooy Hoveniers de laatste jaren heeft mogen realiseren.

Nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers? Lees het laatste nieuws over de vakprijzen, opgeleverde projecten en ons team op onze Nieuwspagina.