Hovenier Breda nodig?


Bent u op zoek naar een hovenier Breda? Bent u op zoek naar een hovenier Breda die uw tuin perfect kan onderhouden? Zoekt u dan niet verder. Bij De Rooy Hoveniers in Dussen bent u aan het juiste adres voor echt vakmanschap. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en wij denken graag met u mee. Wij werken met een gepassioneerd team van meer dan 20 experts die graag de handen uit de mouwen steken voor uw tuin en gazon. Naast het onderhoud van uw tuin bent u bij De Rooy Hoveniers ook aan het juiste adres voor het ontwerpen van een compleet nieuwe tuin. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Daarnaast kunt u alvast een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen en inspireren door onze prachtige afgeronde projecten. Wij zien uw aanvraag voor het onderhouden, opnieuw aanleggen of ontwerpen van uw tuin graag tegemoet.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Breda


Heeft u een hovenier Breda nodig? De Rooy Hoveniers heeft in de afgelopen jaren veel naamsbekendheid opgebouwd als hovenier Breda. Wij zijn inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Vele tuinliefhebbers hebben in de loop van de jaren het tuinonderhoud, het ontwerp en de realisatie van een nieuwe tuin in handen gegeven van de experts van De Rooy Hoveniers. Al meerdere jaren zijn onze tuinen uitgeroepen tot Tuin van het Jaar. De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat al bestaat sinds 1940! De broers De Rooy doen er alles aan om uw wensen te vertalen naar een prachtig ontwerp en al uw wensen te realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Top Hoveniers.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

De Rooy Hoveniers: voor alle soorten tuinen


Wilt u meer weten over de vele diensten die de experts van De Rooy Hoveniers aanbieden? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan als het gaat om tuinonderhoud en de aanleg van een nieuwe tuin? Onze experts plannen graag een vrijblijvend adviesgesprek met u in. De Rooy Hoveniers staat bekend om zijn korte lijnen en duidelijke afspraken. Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk en dat merkt u aan de snelle en klantvriendelijke communicatie. Als u op zoek bent naar een hovenier Breda bent u bij ons aan het juiste adres.

Van idee tot tuin

Op zoek naar een hovenier Breda? Bij De Rooy Hoveniers vindt u een totaaloplossing voor uw tuin. Van idee tot tuin! Van de mooiste ontwerpen, tot de complete oplevering en realisatie.

Tuininspiratie

De Rooy Hoveniers is thuis in alle soorten tuinen. Onderhoudsvrij, strak, klassiek of juist landelijk? Doe tuininspiratie op in de vele tuinen die De Rooy Hoveniers de laatste jaren heeft mogen realiseren.

Nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers? Lees het laatste nieuws over de vakprijzen, opgeleverde projecten en ons team op onze Nieuwspagina.