Hovenier Breda nodig?


Op zoek naar een hovenier Breda? Woont u in Breda of in de omgeving van Breda en heeft u een hovenier nodig? Zoekt u dan niet verder! Voor het vinden van een hovenier Breda bent u bij De Rooy Hoveniers uit Dussen aan het juiste adres. Wij komen graag naar u toe om uw tuin een onderhoudsbeurt te geven, aanpassingen aan uw tuin aan te brengen of om met u, uw wensen te bespreken voor het aanleggen van uw nieuwe tuin. Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk. Wij staan bekend om onze korte lijnen met onze klanten, zodat wij u goed van dienst kunnen zijn. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u een kijkje op onze website en laat u verrassen door de vele diensten die wij u aanbieden.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Breda


Bent u op zoek naar een hovenier Breda die u kan voorzien van een persoonlijk tuinontwerp, tuinonderhoud of tuinaanleg? Zoekt u niet verder, u bent bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres! In de afgelopen jaren hebben wij mooie projecten afgerond in de gemeente Altena en ver daarbuiten. Wij komen graag naar u toe in Breda om ook u te verrassen met onze professionele aanpak en tuincreaties. De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Top Hoveniers. Voor een persoonlijk tuinontwerp bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee. Wij komen graag naar u toe op locatie zodat wij een goed beeld krijgen van uw tuin. Aan de hand van een persoonlijk gesprek gaan wij als hovenier Breda graag aan de slag met een uniek tuinontwerp.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

De Rooy Hoveniers: voor alle soorten tuinen


Vanaf 1940 is De Rooy Hoveniers een echt familiebedrijf die gevestigd is in het mooie Brabantse dorpje Dussen. De Rooy Hoveniers staat bekend om zijn bijzondere tuinontwerpen en persoonlijke aanpak. In de afgelopen jaren zijn wij al meerdere jaren uitgeroepen voor Tuin van het Jaar. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patio tuin in Sleeuwijk. In 2014 wonnen De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over onze afgeronde projecten en hebben wij u enthousiast gemaakt over onze aangeboden diensten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Van idee tot tuin

Op zoek naar een hovenier Breda? Bij De Rooy Hoveniers vindt u een totaaloplossing voor uw tuin. Van idee tot tuin! Van de mooiste ontwerpen, tot de complete oplevering en realisatie.

Tuininspiratie

De Rooy Hoveniers is thuis in alle soorten tuinen. Onderhoudsvrij, strak, klassiek of juist landelijk? Doe tuininspiratie op in de vele tuinen die De Rooy Hoveniers de laatste jaren heeft mogen realiseren.

Nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers? Lees het laatste nieuws over de vakprijzen, opgeleverde projecten en ons team op onze Nieuwspagina.