Hovenier Breda nodig?


Is het tijd voor een grondige voorjaarsbeurt? Bent u op zoek naar een professionele en vakkundige hovenier die graag voor u aan de slag gaat? Zoekt u dan niet verder! Als u op zoek bent naar een hovenier Breda bent u bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres. De Rooy Hoveniers is gevestigd in het Brabantse plaatsje Dussen en is gemakkelijk te bereiken vanaf de A27. Door onze jarenlange ervaring en onze stempel bij Top Hoveniers bent u bij aan op het juiste adres als u een hovenier Breda nodig heeft die graag het onderhoud van uw tuin van u overneemt. De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat al bestaat sinds 1940. Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten en onze vele onderhoudsdiensten.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Breda


Zoekt u een hovenier Breda met passie voor de mooiste tuinen? De Rooy Hoveniers is niet zo maar een hoveniersbedrijf. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met het onderhouden, ontwerpen en realiseren van de mooiste tuinen in verschillende stijlen. Wij volgen alles trends op de voet en maken de mooiste schetsen die aansluiten bij uw woning en wensen. Al meerdere jaren zijn wij uitgeroepen tot Tuin van het Jaar. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Top Hoveniers. Dat wil zeggen dat wij bijzondere tuinontwerpen ontwerpen en realiseren en bij de top van Nederland mogen behoren. Doordat wij gespecialiseerd zijn in tuinontwerpen weten vele tuineigenaren ons te vinden. Wij werken met een gepassioneerd team van meer dan 20 experts die graag de handen uit de mouwen steken voor uw tuin en gazon. Als u dus op zoek bent naar een geschikte hovenier Breda, bent u bij ons op het juiste adres!

Tuinontwerp Sprang-Capelle

De Rooy Hoveniers: voor alle soorten tuinen


Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? Heeft u geen tijd meer om uw tuin op de juiste manier te onderhouden of ziet u het niet zitten om uw boom te snoeien? U kunt altijd contact opnemen met één van de medewerkers van De Rooy Hoveniers. Wij plannen graag een vrijblijvend gesprek met u in om uw wensen uitvoerig te bespreken. Wij staan bekend om onze korte lijnen en duidelijke afspraken. Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk.

Van idee tot tuin

Op zoek naar een hovenier Breda? Bij De Rooy Hoveniers vindt u een totaaloplossing voor uw tuin. Van idee tot tuin! Van de mooiste ontwerpen, tot de complete oplevering en realisatie.

Tuininspiratie

De Rooy Hoveniers is thuis in alle soorten tuinen. Onderhoudsvrij, strak, klassiek of juist landelijk? Doe tuininspiratie op in de vele tuinen die De Rooy Hoveniers de laatste jaren heeft mogen realiseren.

Nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers? Lees het laatste nieuws over de vakprijzen, opgeleverde projecten en ons team op onze Nieuwspagina.