Hovenier Breda nodig?


Bent u op zoek naar een hovenier Breda? Bent u op zoek naar een professionele en ervaren hovenier in Breda? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers. De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat al sinds 1940 bestaat en gespecialiseerd is in bijzondere tuinontwerpen. De Rooy Hoveniers heeft zich door de jaren heen bewezen als een betrouwbare partner voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in Breda en omgeving. Bij De Rooy Hoveniers kunt u terecht voor alle soorten tuinen. Of u nu een kleine stadstuin heeft of een grote landelijke tuin, het team van De Rooy Hoveniers zorgt ervoor dat uw tuin perfect bij uw wensen en levensstijl past. Een mooie tuin is een verlengstuk van uw woning en biedt een oase van rust en ontspanning. Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een tuin vergt echter veel tijd, kennis en vakmanschap. Daarom is het verstandig om een professionele hovenier in te schakelen, zoals De Rooy Hoveniers in Dussen. Door onze gunstige ligging zijn wij binnen een korte tijd in Breda, waardoor wij ook daar onze handen graag uit de mouwen steken. De Rooy Hoveniers is al meer dan 80 jaar een begrip in Breda en omgeving. Wij hebben door de jaren heen een uitgebreide expertise opgebouwd op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Als u op zoek bent naar een professionele hovenier Breda, dan is De Rooy Hoveniers de juiste keuze. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Breda


De Rooy Hoveniers is onder andere gespecialiseerd in het ontwerpen van bijzondere tuinen. Of het nu gaat om een moderne tuin, een klassieke tuin of een landelijke tuin, De Rooy Hoveniers weet altijd een uniek ontwerp te creëren dat past bij de wensen en de stijl van de klant. Hierbij wordt rekening gehouden met de omgeving, de ligging en de sfeer die de tuin moet uitstralen. De Rooy Hoveniers heeft de afgelopen jaren meerdere prijzen in de wacht gesleept. Zo zijn wij meerdere malen uitgeroepen tot Tuin van het Jaar. In 2018 wonnen wij zowel de publieksprijs als de vakprijs met de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 wonnen wij de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Deze prijzen bevestigen de expertise en de creativiteit van De Rooij Hoveniers. De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Top Hoveniers, een netwerk van geselecteerde hoveniersbedrijven in Nederland. Dit betekent dat De Rooy Hoveniers voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van vakmanschap, professionaliteit en betrouwbaarheid. Als klant van De Rooy Hoveniers kunt u er dan ook op vertrouwen, dat u altijd te maken heeft met een ervaren en professionele hovenier. Bij De Rooy Hoveniers staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Het team van De Rooy Hoveniers neemt uitgebreid de tijd om uw wensen en ideeën te bespreken en om u te adviseren over de mogelijkheden. Door persoonlijk contact en directe communicatie zorgt De Rooy Hoveniers ervoor, dat u altijd op de hoogte bent van de voortgang van uw tuinproject. Wij maken een ontwerp dat bij uw wensen past.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

De Rooy Hoveniers: voor alle soorten tuinen


Als u op zoek bent naar een ervaren en professionele hovenier in Breda, dan bent u bij De Rooij Hoveniers aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring en een uitgebreide prijzenplank kunt u bij ons absoluut terecht voor het laten ontwerpen en onderhouden van uw tuin. Wij zijn vandaag de dag in Breda en omgeving een bekende hovenier, die graag uw tuin op orde houdt. Bij De Rooij Hoveniers werken professionele hoveniers die uw tuinproject tot in de puntjes verzorgen. Van het ontwerp tot de aanleg en het onderhoud bent u aan het juiste adres. Het team van De Rooy Hoveniers heeft veel ervaring en expertise op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Door deze expertise en ervaring kunt u ervan op aan dat uw tuinproject in goede handen is. De Rooy Hoveniers geeft tuinen kleur, letterlijk maar ook figuurlijk en daarmee onderscheidt het duo van De Rooy Hoveniers zich graag. Het motto ‘Morgen mooi weer’ onderstreept deze filosofie. Wij zijn een hovenier die aan geen enkel verwachtingspatroon voldoet. Wij denken buiten te lijntjes, maar nemen vanzelfsprekend uw wensen en budget mee in ons ontwerp. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en hoe wij uw tuin kunnen ontwerpen, aanleggen en onderhouden? We nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij graag met u uw wensen.

Van idee tot tuin

Op zoek naar een hovenier Breda? Bij De Rooy Hoveniers vindt u een totaaloplossing voor uw tuin. Van idee tot tuin! Van de mooiste ontwerpen, tot de complete oplevering en realisatie.

Tuininspiratie

De Rooy Hoveniers is thuis in alle soorten tuinen. Onderhoudsvrij, strak, klassiek of juist landelijk? Doe tuininspiratie op in de vele tuinen die De Rooy Hoveniers de laatste jaren heeft mogen realiseren.

Nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers? Lees het laatste nieuws over de vakprijzen, opgeleverde projecten en ons team op onze Nieuwspagina.