Hovenier Breda nodig?


Bent u op zoek naar een hovenier Breda? Bent u op zoek naar een specialist die weet waar hij het over heeft? Bent u op zoek naar een hovenier Breda waar u van op aan kunt? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van de Rooy Hoveniers uit Dussen. U kunt ons vinden in de mooie gemeente Altena in het noorden van Brabant. De Rooy Hoveniers biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het onderhouden, ontwerpen en realiseren van tuinen. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u het lastig vindt om de juiste keuze te maken voor een tuinaanleg. Wij helpen u daar graag bij. Onze specialisten bespreken graag met u uw ideeën. Daarna worden uw wensen vertaald in een prachtig op maat gemaakt ontwerp. Als u op zoek bent naar een hovenier Breda bent u bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres. De Rooy Hoveniers is een echt familie bedrijf dat al bestaat sinds 1940! Uw tuin is bij ons in goede handen.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Breda


Op zoek naar hovenier Breda? De Rooy Hoveniers is een echte specialist als hovenier Breda. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u en uw tuin kunnen betekenen. Tuinen van ons zijn al meerdere jaren uitgeroepen tot Tuin van het Jaar. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Wij zijn aangesloten bij Top Hoveniers. Dit is een unieke constructie van 9 top hoveniers door heel Nederland. Wij staan voor klasse, unieke ontwerpen en prachtige uitvoeringen. U bent bij ons verzekerd van een uniek ontwerp dat in de puntjes wordt aangelegd door onze specialisten.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

De Rooy Hoveniers: voor alle soorten tuinen


Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de aanleg van uw tuin? Bent u benieuwd wat wij voor uw huidige tuin kunnen betekenen? Wij nodigen u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag met u uw wensen en bekijken de passende mogelijkheden voor uw tuin. Onze specialisten vinden persoonlijk en direct contact erg belangrijk. Dit merkt u aan de korte lijntjes die wij met onze klanten onderhouden. Op onze website vindt u een overzicht van onze afgeronde tuinprojecten. Laat u verrassen en inspireren door de unieke ontwerpen die wij voor onze klanten hebben gemaakt.

Van idee tot tuin

Op zoek naar een hovenier Breda? Bij De Rooy Hoveniers vindt u een totaaloplossing voor uw tuin. Van idee tot tuin! Van de mooiste ontwerpen, tot de complete oplevering en realisatie.

Tuininspiratie

De Rooy Hoveniers is thuis in alle soorten tuinen. Onderhoudsvrij, strak, klassiek of juist landelijk? Doe tuininspiratie op in de vele tuinen die De Rooy Hoveniers de laatste jaren heeft mogen realiseren.

Nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers? Lees het laatste nieuws over de vakprijzen, opgeleverde projecten en ons team op onze Nieuwspagina.