Hovenier Breda nodig?


Bent u op zoek naar een hovenier Breda? Is uw tuin toe aan een make-over en bent u op zoek naar een professionele en vakkundige hovenier Breda die uw tuin onderhanden kan nemen? Dan bent u bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres. Wij ontwerpen en realiseren graag uw nieuwe tuin, maar ook voor het onderhouden van uw tuin kunt u bij ons terecht. Wij werken met vakkundige hoveniers die door hun jarenlange ervaring precies weten wat zij voor u kunnen betekenen. Het is erg belangrijk om uw tuin regelmatig te onderhouden. Hierdoor heeft u langer plezier van uw prachtige tuin en gaan uw bomen, planten en grasmatten langer mee. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met één van de onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer wat wij voor u kunnen betekenen.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Breda


Heeft u een hovenier Breda nodig? Bent u woonachtig in Breda of in de omgeving van Breda? De vakmannen van De Rooy Hoveniers uit Dussen komen graag naar u toe en zijn graag uw hovenier Breda. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen die wij volledig op maat voor u ontwerpen en realiseren. Op onze website kunt u een kijkje nemen bij de door ons afgeronde tuinontwerpen. Zo krijgt u een goed beeld van wat onze mogelijkheden zijn en u kunt op deze manier inspiratie op doen voor uw eigen tuin. Wij komen graag zelf langs om te kijken hoe groot uw tuin is, hoe deze ligt ten opzichte van de zon en hoe de omgeving is. Op deze manier kunnen wij een nog beter ontwerp voor u creëren zodat alles perfect op elkaar afgestemd wordt. De Rooy Hoveniers staat bekend al een betrouwbaar bedrijf dat prachtige tuinontwerpen ontwerpt en realiseert. U bent bij ons van A tot Z in goede handen.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

De Rooy Hoveniers: voor alle soorten tuinen


De Rooy Hoveniers is een echt familie bedrijf dat al bestaat sinds 1940. In de loop van de jaren is al diverse keren een tuin van ons uitgeroepen tot Tuin van het Jaar.  De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Voor een uniek ontwerp tuin bent u bij ons aan het juiste adres. De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Top Hoveniers. Als u wilt genieten van een bijzondere tuin neem dan contact met ons op!

Van idee tot tuin

Op zoek naar een hovenier Breda? Bij De Rooy Hoveniers vindt u een totaaloplossing voor uw tuin. Van idee tot tuin! Van de mooiste ontwerpen, tot de complete oplevering en realisatie.

Tuininspiratie

De Rooy Hoveniers is thuis in alle soorten tuinen. Onderhoudsvrij, strak, klassiek of juist landelijk? Doe tuininspiratie op in de vele tuinen die De Rooy Hoveniers de laatste jaren heeft mogen realiseren.

Nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers? Lees het laatste nieuws over de vakprijzen, opgeleverde projecten en ons team op onze Nieuwspagina.