Hovenier Altena nodig?


Bent u op zoek naar een hovenier Altena? De Rooy Hoveniers staat voor u klaar! Sinds 1940 zijn wij een echt familiebedrijf die gevestigd is in het mooie dorpje Dussen. De Rooy Hoveniers staat bekend om zijn bijzondere tuinontwerpen. Wij zijn al meerdere jaren uitgeroepen voor Tuin van het Jaar. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patio tuin in Sleeuwijk. In 2014 wonnen De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Onder hovenier Altena vallen onder andere de plaatsen: Almkerk, Andel, Babyloniënbroek, Drongelen, Dussen, Eethen, Genderen, Giessen, Hank, Heusden, Meeuwen, Nieuwendijk, Oudendijk, Rijswijk, Sleeuwijk, Uitwijk, Uppel, Veen, Waardhuizen, Werkendam, Woudrichem en Wijk en Aalburg? Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Altena


Heeft u een hovenier Altena nodig? De Rooy Hoveniers vindt persoonlijk contact en korte lijntje met zijn klanten erg belangrijk. Wij bespreken graag in een persoonlijk gesprek uw wensen,  hierdoor krijgen wij een helder beeld en zijn wij in staat om de mooiste creaties voor u vorm te geven. Wij maken graag een afspraak bij u op locatie. Hierdoor krijgen wij direct een goed beeld en overzicht van uw tuin en kunnen wij direct aan de slag met een uniek tuinontwerp. Bent u op zoek naar een hovenier die u kan voorzien van een persoonlijk tuinontwerp, tuinonderhoud of tuinaanleg? Zoekt u niet verder, u bent bij hovenier Altena aan het juiste adres! De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Top Hoveniers.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Unieke tuinontwerpen door hovenier Altena


Hovenier Altena maakt voor u de mooiste tuinontwerpen. Zoekt u inspiratie voor uw tuin? Neemt u een kijkje op onze website en bekijk ons duidelijke overzicht van onze afgeronde tuinontwerpen. U krijgt hierdoor een mooi beeld van onze specialiteiten én van onze bijzondere aangelegde tuinen in de omgeving van Altena. Zo vindt u verschillende aangelegde tuinen in Almkerk, Andel, Babyloniënbroek, Drongelen, Drunen, Dussen, Eethen, Genderen, Giessen, Hank, Heusden, Meeuwen, Nieuwendijk, Oudendijk, Raamsdonksveer, Rijswijk, Sleeuwijk, Uitwijk, Uppel, Veen, Waalwijk, Waardhuizen, Werkendam, Woudrichem en Wijk en Aalburg.

Heeft u interesse in onze aangeboden diensten als hovenier Altena? Zoekt u een hovenier die u kan helpen met het onderhouden van uw tuin, aanleggen of renoveren van uw tuin? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch en via ons ‘bel me terug’ formulier bereiken.

Van idee tot tuin

Op zoek naar een creatieve hovenier Altena? De Rooy Hoveniers biedt een totaaloplossing voor uw tuin! Van ontwerp tot complete oplevering.

Tuininspiratie

De Rooy Hoveniers is thuis in alle soorten tuinen. Onderhoudsvrij, strak, klassiek of juist landelijk? Doe tuininspiratie op in de vele tuinen die De Rooy Hoveniers de laatste jaren heeft mogen realiseren.

Nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers? Lees het laatste nieuws over de vakprijzen, opgeleverde projecten en ons team op onze Nieuwspagina.