‘Inspirerend’ Open Coffee Altena niet langer ‘on top’

DUSSEN – Opnieuw mocht het B2B netwerk Open Coffee Altena een ‘schitterende’ opkomst noteren. Honderd ondernemers uit de regio, maar ook van daarbuiten (Houten en Rosmalen bijvoorbeeld), wisselden visitekaartjes uit en legden contacten met elkaar. De zonovergoten locatie was inspirerend genoeg. Er werd namelijk Coffee gedronken bij de Rooy Hoveniers aan het landelijke Buiten. De ambiance die ‘inspirerende showroom’ heet, had zijn tuindeuren wagenwijd open. Buiten nestelde het gezelschap zich in een riante loungeset of schaarde men zich rond stijlvolle statafels.

Top dag

Stuwende kracht Cor Spek (Ondernemend Altena) legde het zo uit: ‘Open Coffee Altena had een topdag, op een toplocatie met topgezelschap. Hoe top kan iets zijn?’ Ursula Ouwerkerk (Pand in de Hand) bevestigde dat na afloop op Twitter: ‘Bedankt voor de inspirerende Open Coffee!’ Laura Leijser (Melk Drive) meldde: ‘Tuk tuk. Coffee. Netwerken, zonnebrand en brandstof. Deze bijeenkomst was top!’
Het topgehalte kwam niet in de laatste van de dames van Taste & More uit Dussen. Goede koffie, smaakvolle thee, frisse watertjes en een prettige bediening maakten het netwerkfeestje compleet. Buiten op het terras – overigens een primeur, nooit eerder netwerkte men in de open lucht – stond een gezellige tuk tuk die op bestelling de mooiste koffie’s maakte.

Lees de rest van het artikel  hier.

Open coffee 14.0