Heeft u hem al gehoord?

Muziek in de tuin

Onze enige echte eigen radioreclame 😉
Al enige tijd te horen op OKE FM, afgelopen december op Radio A-FM en vanaf dit weekend ook op SLOG.

OKE FM

OKE FM is de streekomroep voor het Land van Heusden en Altena en de Bommelerwaard. OKE FM is in de gemeenten Aalburg en Zaltbommel te beluisteren via de kabel op 102. Daarnaast hoort u OKE FM in de ether op 106.4 FM (regio Aalburg), 105.3 FM (regio Langstraat) en 104.9 FM (regio Bommelerwaard).

SLOG

SLOG staat voor Stichting lokale omroep Geertruidenberg, zij zijn de lokale omroep voor de gemeente Geertruidenberg en voorzien de inwoners van muziek en informatie uit de regio via alle mogelijke mediakanalen. SLOG kunt u 24hr per dag beluisteren in de vrije ether op 105.1 mhz. Via Ziggo op 92.9 mhz en digitaal kanaal 918. KPN, XS4ALL, Telfort (witte afstandsbediening) kanaal 780, Telfort en Edutel, Lijbrandt Telecom, Fiber.nl, Stipte, Solcon (zwarte afstandsbediening ) kanaal 3166.

Radia A-FM

Radio A-FM is de streekomroep voor de gemeente Werkendam en de gemeente Woudrichem. Radio A-FM is te beluisteren in de ether op 107.1 en 107.8 FM (Land van Heusden en Altena en omgeving Gorinchem), op de kabel 102.0 FM (Gemeente Werkendam en Woudrichem) en digitaal via kanaal 915 (Ziggo in Gemeente Werkendam, Woudrichem, Aalburg, Gorinchem en Giessenlanden).

Maar natuurlijk kunt u hier ook onze radioreclame beluisteren: