De bedrijfstuin specialist


Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat voor u een geschikte bedrijfstuin ontwerpen kan? Bent u op zoek naar een hovenier die met u mee denkt en uw wensen kan vertalen naar een passend ontwerp? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers. De Rooy Hoveniers is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen en wij slaan graag de handen ineen voor het ontwerpen en aanleggen van een bedrijfstuin. Een bedrijfstuin is het visitekaartje voor uw pand en tevens de eerste indruk voor de klant. Wij begrijpen als geen ander dat uw bedrijfstuin er als een pracht bij moet staan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u aan kunnen bieden voor het ontwerpen, renoveren en het onderhouden van uw bedrijfstuin? U kunt direct een kijkje nemen op onze website. Laat u inspireren door onze afgeronde projecten en neem vrijblijvend contact met ons op. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij met u uw wensen en komen wij ook graag bij u langs om uw bedrijfstuin goed te bekijken.

De specialisten voor een onderhoudsvriendelijke bedrijfstuin


De Rooy Hoveniers is voor u dé hovenier als het gaat om tuinaanleg en tuinonderhoud. Het maakt bij ons niet uit of u beschikt over een landelijke tuin, een bedrijfstuin of een stadstuin. Wij gaan graag los met onze creativiteit en maken de bijzonderste ontwerpen voor al onze klanten. Niet voor niks zijn wij aangesloten bij Top Hoveniers. Dit is een selecte groep in Nederland van hoveniers, die zich de beste van ons land mogen noemen. Wij werken met geschoold en vakbekwaam personeel en met hoogwaardige materialen. U bent bij ons in goede handen met betrekking tot grondbewerking, bemesten, straatwerk, aanplanten en aanleg van tuinverlichting en tuinberegening. De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat al bestaat sinds 1940. Ons team slaat graag de handen ineen om ook van uw bedrijfstuin een uniek plaatje te maken. Na het aanleggen van uw tuin nemen wij ook graag het onderhoud van uw tuin uit handen. De Rooy Hoveniers geeft uw tuin graag de juiste aandacht die hij verdient.

Bijzonder ontwerp voor een mooie en eigentijdse bedrijfstuin

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het aanleggen van uw gewenste bedrijfstuin? Wij staan u graag te woord en plannen graag een afspraak met u in. De Rooy Hoveniers heeft in de loop van de jaren een prachtige prijzenplank weten te vullen. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 wonnen De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Werkgebied


Ons werkgebied ligt voornamelijk in de driehoek Gorinchem – Tilburg – Breda. Waar tussen onder andere Oosterhout, Raamsdonksveer en Waalwijk vallen.

Van idee tot tuin

Een idee ontstaat, een tuinontwerp wordt gecreëerd, de tuinaanleg maakt de tuin. Alle onmisbare stappen om de ideeën werkelijkheid te laten worden en dit mooie eindbeeld te behouden.

Tuininspiratie

Tuininspiratie opdoen, een tuin biedt u vele mogelijkheden. Van strak tot klassiek, van groot tot klein, van weelderig begroeiing tot minimalisme. Uw tuin moet passen bij uw huis en persoonlijkheid.

Nieuws

De Rooy Hoveniers is een hoveniersbedrijf dat aan geen enkel verwachtingspatroon voldoet. Graag houden wij u op de hoogte van de spannende en leerzame zaken die ons inspireren en bezig houden.