De bedrijfstuin specialist


Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf, dat een bedrijfstuin op maat kan maken? Wilt u de tuin van uw bedrijf laten stralen? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers. De Rooy Hoveniers is een familiebedrijf dat al sinds 1940 bestaat. Met een team van 20 medewerkers worden de bedrijfstuin ontwerpen van De Rooy Hoveniers uitgevoerd en onderhouden. De Rooy Hoveniers geeft tuinen kleur, letterlijk maar ook figuurlijk, en daarmee onderscheiden wij ons graag. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan in het ontwerpen en aanleggen van bijzondere tuinen. Een bedrijfstuin is een bijzonder project. Wij slaan graag de handen ineen om uw wensen te vertalen naar een passend ontwerp. Door de jaren heen weten vele particuliere maar ook zakelijke klanten ons te vinden. Wij bespreken graag met u uw wensen en maken een passend ontwerp voor u op maat. Voor het ontwerpen en aanleggen van een bedrijfstuin bent u bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres.

De specialisten voor een onderhoudsvriendelijke bedrijfstuin


De Rooy Hoveniers is gevestigd in het Brabantse dorp Dussen. Wij zijn zeer ervaren in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van verschillende soorten tuinen. Vandaag de dag kunt u bij ons terecht voor het ontwerpen van eigentijdse stadstuinen, bedrijfstuinen en particuliere tuinen. Wij draaien onze handen er niet voor om om iets unieks te bedenken. Wij beschikken over een team van experts dat graag aan de slag gaat om uw wensen te vertalen naar een passend ontwerp. Naast het aanleggen van een bijzondere en bloeiende bedrijfstuin kunnen wij ook uw bedrijfstuin onderhouden. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om uw bedrijfstuin op de juiste manier te onderhouden. Ons team van specialisten komt graag bij u langs om uw bomen te snoeien, uw gras te voeden en al het onkruid te verwijderen. De Rooy Hoveniers staat bekend om zijn bijzondere tuinontwerpen. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij Top Hoveniers, dit is een select gezelschap van de beste hoveniers. Wij zijn inmiddels in het bezit van enkele mooie prijzen zoals de publieksprijs en vakprijs Tuin van het Jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk en de vakprijs Tuin van het Jaar 2014 met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin.

Bijzonder ontwerp voor een mooie en eigentijdse bedrijfstuin

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u aan kunnen bieden? U kunt direct contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en plannen graag een kop koffie met u in.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Werkgebied


Ons werkgebied ligt voornamelijk in de driehoek Gorinchem – Tilburg – Breda. Waar tussen onder andere Oosterhout, Raamsdonksveer en Waalwijk vallen.

Van idee tot tuin

Een idee ontstaat, een tuinontwerp wordt gecreëerd, de tuinaanleg maakt de tuin. Alle onmisbare stappen om de ideeën werkelijkheid te laten worden en dit mooie eindbeeld te behouden.

Tuininspiratie

Tuininspiratie opdoen, een tuin biedt u vele mogelijkheden. Van strak tot klassiek, van groot tot klein, van weelderig begroeiing tot minimalisme. Uw tuin moet passen bij uw huis en persoonlijkheid.

Nieuws

De Rooy Hoveniers is een hoveniersbedrijf dat aan geen enkel verwachtingspatroon voldoet. Graag houden wij u op de hoogte van de spannende en leerzame zaken die ons inspireren en bezig houden.