De specialist voor een bedrijfstuin Tilburg


Bent u geïnteresseerd in een bedrijfstuin in Tilburg? Met een bedrijfstuin in Tilburg krijgt een bedrijf een frissere uitstraling en ziet er erg uitnodigend uit. De Rooy Hoveniers begrijpt dit helemaal en daarom bent u bij ons aan het juiste adres als u een nadenkt over een bedrijfstuin in Tilburg. Vanzelfsprekend is het terrein rond uw onderneming bedoeld om te parkeren, te lossen en te laden. Maar er is vrijwel altijd ruimte om te vergroenen en zo de ruimte optimaal te gebruiken. Naast een mooi visitekaartje voor uw bedrijf, wordt een bedrijfstuin in Tilburg altijd zeer gewaardeerd door de medewerkers van een bedrijf. Wij richten de bedrijfstuin in Tilburg dan ook zo in, dat er kan worden vergaderd en er brainstormsessies gehouden kunnen worden. Naast dat de bedrijfstuin in Tilburg op deze manier inspiratie biedt, is het natuurlijk ook rustgevend om naar de tuin te kijken of er in te lunchen. Een bedrijfstuin werkt stress verlagend op allerlei manieren!

De specialisten voor een onderhoudsvriendelijke bedrijfstuin Tilburg


Neven Günther en Ben de Rooy staan samen met 20 medewerkers garant voor het maken van mooie bedrijfstuinen. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1940 richten wij ons op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uiteenlopende bedrijven. Dat kunnen mooie strakke tuinen met sfeervolle beplanting zijn, of een klassieke tuin met weelderige begroeiing of juist minimale beplanting. Voor de juiste bedrijfstuin in UTilburg komen we graag bij u langs. We houden van direct en persoonlijk contact en bovendien kunnen we dan zien welke tuin bij uw onderneming past. Tijdens het bezoek doen wij inspiratie op voor een prachtige bedrijfstuin in Tilburg, waar u vele jaren plezier van heeft. Uitgangspunt is dat een tuin het hele jaar bloeit. Wij zorgen daarom voor kwaliteiten als rust, harmonie en een evenwichtige ruimteverdeling in uw bedrijfstuin Tilburg. Om u een goed beeld te geven, maken wij altijd een 3D visualisatie na het 2D ontwerp. De Rooy Hoveniers is bekend om zijn specialisatie in bijzondere tuinontwerpen. Sinds 2009 is De Rooy Hoveniers gekoppeld aan Tophoveniers. Deze vereniging is de enige van kwaliteitshoveniers in Nederland en stelt hoge kwaliteitseisen aan de leden. De Rooy Hoveniers heeft in de loop der jaren een aantal mooie prijzen mogen ontvangen, waaronder de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine, groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Bent u van plan een bedrijfstuin in Tilburg aan te laten leggen? Bel ons!

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Werkgebied


Ons werkgebied ligt voornamelijk in de driehoek Gorinchem – Tilburg – Breda. Waar tussen onder andere Oosterhout, Raamsdonksveer en Waalwijk vallen.

Van idee tot tuin

Een idee ontstaat, een tuinontwerp wordt gecreëerd, de tuinaanleg maakt de tuin. Alle onmisbare stappen om de ideeën werkelijkheid te laten worden en dit mooie eindbeeld te behouden.

Tuininspiratie

Tuininspiratie opdoen, een tuin biedt u vele mogelijkheden. Van strak tot klassiek, van groot tot klein, van weelderig begroeiing tot minimalisme. Uw tuin moet passen bij uw huis en persoonlijkheid.

Nieuws

De Rooy Hoveniers is een hoveniersbedrijf dat aan geen enkel verwachtingspatroon voldoet. Graag houden wij u op de hoogte van de spannende en leerzame zaken die ons inspireren en bezig houden.