De specialist voor bedrijfstuin onderhoud


Bij De Rooy Hoveniers zijn we gespecialiseerd in bedrijfstuin onderhoud. We begrijpen dat een goed onderhouden bedrijfstuin niet alleen een visitekaartje is voor uw organisatie, maar ook bijdraagt aan een prettige werkomgeving voor uw medewerkers. Ons ervaren team staat klaar om uw bedrijfstuin in optimale conditie te houden, of het nu gaat om regelmatig maaien, snoeien en bemesten, het verzorgen van de beplanting of het aanleggen van een professioneel irrigatiesysteem. Met ons bedrijfstuin onderhoud zorgen we ervoor dat uw buitenruimte er altijd verzorgd en representatief uitziet, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten terwijl wij zorgen voor een groene en uitnodigende omgeving. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijfstuin kunnen betekenen? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Daarnaast staan wij u graag te woord en denken wij met u mee met het periodiek onderhouden van uw bedrijfstuin.

De specialisten voor degelijk bedrijfstuin onderhoud


Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1940, is De Rooy Hoveniers een gevestigd en betrouwbaar bedrijf. Onze expertise ligt in het creëren van bijzondere tuinontwerpen die de verwachtingen overtreffen. Het is dan ook geen verrassing dat we al meerdere jaren op rij zijn uitgeroepen tot ontwerpers van de Tuin van het Jaar. Laat De Rooy Hoveniers uw bedrijfstuin onderhouden voor een prachtige en professionele buitenruimte. Met onze jarenlange ervaring en expertise begrijpen we het belang van een goed onderhouden bedrijfstuin. We zorgen ervoor dat uw tuin er altijd representatief uitziet. We werken volgens een plan dat is afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften en we zorgen ervoor dat uw bedrijfstuin altijd in optimale conditie verkeert. Met De Rooy Hoveniers kunt u vertrouwen op hoogwaardig vakmanschap en een professionele aanpak voor het onderhouden van uw bedrijfstuin. We komen graag bij u langs en maken een plan van aanpak om met regelmaat uw bedrijfstuin in orde te maken.

Bedrijfstuin onderhoud periodiek instellen

Bij De Rooy Hoveniers hechten we veel waarde aan persoonlijk en direct contact. We begrijpen dat uw bedrijfstuin een weerspiegeling moet zijn van uw zakelijke stijl en behoeften. Daarom nemen we de tijd om naar uw ideeën en wensen te luisteren, zodat we een bedrijfstuin kunnen ontwerpen en onderhouden die perfect bij u past. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te begeleiden en te adviseren bij elke stap van het proces. Kies voor De Rooy Hoveniers en ervaar het vakmanschap, de toewijding en het persoonlijke contact dat wij bieden. Laat ons uw bedrijfstuin transformeren tot een ware oase van schoonheid en rust.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Werkgebied


Ons werkgebied ligt voornamelijk in de driehoek Gorinchem – Tilburg – Breda. Waar tussen onder andere Oosterhout, Raamsdonksveer en Waalwijk vallen.

Van idee tot tuin

Een idee ontstaat, een tuinontwerp wordt gecreëerd, de tuinaanleg maakt de tuin. Alle onmisbare stappen om de ideeën werkelijkheid te laten worden en dit mooie eindbeeld te behouden.

Tuininspiratie

Tuininspiratie opdoen, een tuin biedt u vele mogelijkheden. Van strak tot klassiek, van groot tot klein, van weelderig begroeiing tot minimalisme. Uw tuin moet passen bij uw huis en persoonlijkheid.

Nieuws

De Rooy Hoveniers is een hoveniersbedrijf dat aan geen enkel verwachtingspatroon voldoet. Graag houden wij u op de hoogte van de spannende en leerzame zaken die ons inspireren en bezig houden.