De specialist voor bedrijfstuin onderhoud


Heeft uw bedrijfstuin onderhoud nodig? Is uw bedrijfstuin toe aan onderhoud en zoekt u daarvoor professionals? U bent bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres. Sinds de oprichting van ons hoveniersbedrijf in 1940, ontwerpen wij bedrijfstuinen, leggen die aan en onderhouden ze vervolgens met de grootst mogelijke toewijding. Inmiddels mochten wij al een grote diversiteit aan bedrijfstuinen afleveren, maar net zo belangrijk is het bedrijfstuin onderhoud. De bedrijfstuin is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf, het is de eerste indruk die uw klanten krijgen. Een slordige of niet goed onderhouden bedrijfstuin hoort hier niet bij. De Rooy Hoveniers is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. Sinds 2009 zijn wij gekoppeld aan Tophoveniers. Tophoveniers is de enige vereniging van kwaliteitshoveniers in Nederland en stelt hoge kwaliteitseisen aan haar leden. De Rooy Hoveniers heeft al een aantal mooie prijzen mogen ontvangen, waaronder de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine, groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin.

De specialisten voor degelijk bedrijfstuin onderhoud


Uw bedrijfsterrein is bedoeld om te laden, te lossen en te parkeren, maar de ruimte is ook bijzonder geschikt om te vergroenen. De Rooy Hoveniers toont aan dat een bedrijfstuin met goed onderhoud uw terrein en bedrijf er aantrekkelijker uit laat zien. Wij benadrukken wel regelmatig en kwalitatief bedrijfstuin onderhoud. Bij De Rooy Hoveniers denken we ook aan uw medewerkers. De bedrijfstuin met onderhoud werkt inspirerend, stress verlagend en rustgevend! Uw medewerkers kunnen vrijelijk brainstormen, vergaderen naast vanzelfsprekend tijdens de lunch ontspannen en genieten. De Rooy Hoveniers wordt gerund door neven Günther en Ben de Rooy en samen met 20 medewerkers staan wij garant voor uw bedrijfstuin. Wij staan bekend om onze mooie strakke tuinen, sfeervolle beplanting en deskundig onderhoud van de bedrijfstuin. Ook kunnen wij uitstekend uit de voeten met een moderne of klassieke ontworpen tuinen, met weelderige begroeiing of juist minimale beplanting. Bij de bedrijfstuin kijken wij naar uw bedrijf; passen de bedrijfstuin en het onderhoud in het plaatje? Om tot de optimale bedrijfstuin met onderhoud te komen, hechten wij veel waarde aan persoonlijk en direct contact. Wij horen dan uw ideeën en doen inspiratie op. Om u een goed beeld te geven van de sfeer en de indeling van de aan te leggen bedrijfstuin met onderhoud, maken wij altijd een 3D visualisatie na het 2D ontwerp. Bent u geïnteresseerd in een kwalitatieve bedrijfstuin met onderhoud, waar rust, harmonie en een evenwichtige ruimteverdeling te vinden zijn, neem dan gerust contact met ons op!

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Werkgebied


Ons werkgebied ligt voornamelijk in de driehoek Gorinchem – Tilburg – Breda. Waar tussen onder andere Oosterhout, Raamsdonksveer en Waalwijk vallen.

Van idee tot tuin

Een idee ontstaat, een tuinontwerp wordt gecreëerd, de tuinaanleg maakt de tuin. Alle onmisbare stappen om de ideeën werkelijkheid te laten worden en dit mooie eindbeeld te behouden.

Tuininspiratie

Tuininspiratie opdoen, een tuin biedt u vele mogelijkheden. Van strak tot klassiek, van groot tot klein, van weelderig begroeiing tot minimalisme. Uw tuin moet passen bij uw huis en persoonlijkheid.

Nieuws

De Rooy Hoveniers is een hoveniersbedrijf dat aan geen enkel verwachtingspatroon voldoet. Graag houden wij u op de hoogte van de spannende en leerzame zaken die ons inspireren en bezig houden.