De specialist voor bedrijfstuin onderhoud Tilburg


Zoekt u bedrijfstuin onderhoud in Tilburg? Bent u dringend op zoek naar bedrijfstuin onderhoud in Tilburg? Neem vandaag nog contact op met De Rooy Hoveniers, de specialisten op het gebied van ontwerpen, aanleggen en onderhouden van bedrijfstuinen. De bedrijfstuin is tenslotte uw visitekaartje van uw onderneming en het geeft geen goede uitstraling als de tuin niet onderhouden is. U bent bij ons aan het juiste adres voor bedrijfstuin onderhoud in Tilburg. Sinds ons bedrijf werd opgericht in 1940, maken wij tuinen voor allerlei bedrijven. Het terrein bij een onderneming wordt meestal alleen gebruikt om te laden en lossen en om er te parkeren, maar de ruimte kan veel optimaler gebruikt worden door te vergroenen! De Rooy Hoveniers toont al jaren dat een bedrijfstuin een onderneming veel frisser en uitnodigender doet ogen. Een positief visitekaartje! Ons hoveniersbedrijf wordt gerund door Günther en Ben de Rooy en samen met 20 medewerkers staan zij garant voor de bedrijfstuin met onderhoud in Tilburg. Wij ontwerpen mooie strakke tuinen, met sfeervolle beplanting, of de bedrijfstuin krijgt een klassieke uitstraling, met weelderige begroeiing. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen, gespecialiseerd in de bedrijfstuin met onderhoud in Tilburg. Sinds 2009 is De Rooy Hoveniers gekoppeld aan Tophoveniers, de enige vereniging van kwaliteitshoveniers in Nederland met hoge kwaliteitseisen. Aan prijzen mochten wij o.a. de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine, groene patiotuin in Sleeuwijk ontvangen. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin.

De specialisten voor degelijk bedrijfstuin onderhoud Tilburg


Bij De Rooy Hoveniers kijken wij naar uw bedrijf en welke bedrijfstuin met onderhoud in Tilburg bij u past. Wij hechten daarom veel belang aan direct en persoonlijk contact, waaronder een gesprek op uw bedrijf om zo de juiste inspiratie te krijgen. We vinden het belangrijk dat uw medewerkers gebruik kunnen maken van de bedrijfstuin. In de loop der jaren merkten wij dat zij het waarderen als ze niet alleen even kunnen ontspannen in de tuin tijdens de lunch, maar dat er bijvoorbeeld ook vergaderd kan worden of dat er brainstormsessies gehouden kunnen worden. Mits met goed onderhoud wordt de bedrijfstuin in Tilburg zo een plek van inspiratie en rust. Ook moet een tuin het hele jaar bloeien, zelfs na vele jaren na de aanleg. Wij zorgen daarom voor kwaliteiten als rust, harmonie en een evenwichtige ruimteverdeling in uw bedrijfstuin. Om u een goed beeld te geven van de sfeer en de indeling van de aan te leggen bedrijfstuin, maken wij altijd een 3D visualisatie na het 2D ontwerp.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Werkgebied


Ons werkgebied ligt voornamelijk in de driehoek Gorinchem – Tilburg – Breda. Waar tussen onder andere Oosterhout, Raamsdonksveer en Waalwijk vallen.

Van idee tot tuin

Een idee ontstaat, een tuinontwerp wordt gecreëerd, de tuinaanleg maakt de tuin. Alle onmisbare stappen om de ideeën werkelijkheid te laten worden en dit mooie eindbeeld te behouden.

Tuininspiratie

Tuininspiratie opdoen, een tuin biedt u vele mogelijkheden. Van strak tot klassiek, van groot tot klein, van weelderig begroeiing tot minimalisme. Uw tuin moet passen bij uw huis en persoonlijkheid.

Nieuws

De Rooy Hoveniers is een hoveniersbedrijf dat aan geen enkel verwachtingspatroon voldoet. Graag houden wij u op de hoogte van de spannende en leerzame zaken die ons inspireren en bezig houden.