De specialist voor een bedrijfstuin Breda


Zoekt u naar een bedrijfstuin in Breda? Bent u geïnteresseerd in hoveniers voor een bedrijfstuin in Breda? Zoek dan niet verder, want bij De Rooy Hoveniers bent u bij de juiste mensen beland! Ons bedrijf werd in 1940 opgericht en inmiddels hebben wij dus veel ervaring en expertise opgebouwd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen bij ondernemingen. Als u een bedrijfstuin in Breda voor u ziet, dan gaan wij graag met u in gesprek. Persoonlijk en direct contact vinden wij belangrijk, omdat we zo via uw voorkeuren de juiste inspiratie krijgen. Ook vinden we het belangrijk dat een bedrijfstuin in Breda past bij het bedrijf, we komen daarom graag bij u kijken. Een terrein bij een onderneming wordt meestal alleen gebruikt om te parkeren en om te laden of te lossen. De Rooy Hoveniers laat echter al jaren zien dat er veel mogelijkheden zijn om het terrein te vergroenen. Niet alleen ziet uw bedrijf er frisser en meer uitnodigend uit, u geeft ook meteen een visitekaartje af. Door uw bedrijfstuin in Breda door onze hoveniers aan te laten leggen, haalt u maximaal gebruik uit de ruimte rondom uw bedrijf.

De specialisten voor een onderhoudsvriendelijke bedrijfstuin Breda


In al die jaren heeft De Rooy Hoveniers gemerkt, dat medewerkers een bedrijfstuin erg waarderen. Bij de aanleg van uw bedrijfstuin in Breda houden we daar dan ook rekening mee. In de tuin kunnen brainstormsessies worden gehouden, kan worden vergaderd, maar kan ook even ontspannen worden tijdens de lunch. De bedrijfstuin in Breda wordt zo een rust- en inspiratiepunt. De Rooy Hoveniers wordt aangestuurd door Günther en Ben de Rooy. Samen met 20 medewerkers staan wij garant voor het maken van alle soorten tuinen. Dat kunnen mooie strakke tuinen zijn, met sfeervolle beplanting. De bedrijfstuin in Breda kan ook klassiek ontworpen worden, met weelderige begroeiing of juist minimale beplanting. Belangrijk voor uw bedrijfstuin in Breda is dat er altijd wel iets bloeit. En dan niet alleen het eerste jaar, maar nog vele jaren erna, zodat u lang kunt profiteren van de tuin. Voor wij uw bedrijfstuin in Breda aanleggen, geven wij u na het 2D ontwerp altijd een 3D visualisatie voor een goed beeld. De Rooy Hoveniers is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. Wij zijn gekoppeld aan Tophoveniers sinds 2009, de enige vereniging van kwaliteitshoveniers in Nederland met hoge kwaliteitseisen. Wij ontvingen prijzen, waaronder de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine, groene patiotuin in Sleeuwijk en in 2014 de vakprijs voor de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Werkgebied


Ons werkgebied ligt voornamelijk in de driehoek Gorinchem – Tilburg – Breda. Waar tussen onder andere Oosterhout, Raamsdonksveer en Waalwijk vallen.

Van idee tot tuin

Een idee ontstaat, een tuinontwerp wordt gecreëerd, de tuinaanleg maakt de tuin. Alle onmisbare stappen om de ideeën werkelijkheid te laten worden en dit mooie eindbeeld te behouden.

Tuininspiratie

Tuininspiratie opdoen, een tuin biedt u vele mogelijkheden. Van strak tot klassiek, van groot tot klein, van weelderig begroeiing tot minimalisme. Uw tuin moet passen bij uw huis en persoonlijkheid.

Nieuws

De Rooy Hoveniers is een hoveniersbedrijf dat aan geen enkel verwachtingspatroon voldoet. Graag houden wij u op de hoogte van de spannende en leerzame zaken die ons inspireren en bezig houden.