De specialist voor bedrijfstuin aanleg


Geïnteresseerd in bedrijfstuin aanleg? Zoekt u al langer naar mogelijkheden voor de aanleg van een bedrijfstuin? Door een bedrijfstuin aanleg ziet uw bedrijf er opeens professioneler uit! Dat weten we bij De Rooy Hoveniers als de beste en daarom nodigen we u uit om verder te lezen over onze bedrijfstuin aanleg. De Rooy Hoveniers bestaat al sinds 1940. Al die tijd houden wij ons bezig met bedrijfstuin aanleg, naast het ontwerpen en onderhouden van bedrijfstuinen. Bij elk bedrijf hoort een terrein dat meestal wordt gebruikt om te laden, te lossen en te parkeren. Zonder die functies uit het oog te verliezen, is er ook degelijk ruimte om via bedrijfstuin aanleg het terrein te vergroenen. Uw bedrijf ziet er meer uitnodigend en frisser uit met een mooie bedrijfstuin. Door een goede bedrijfstuin aanleg geeft u meteen een visitekaartje af en wordt de ruimte rondom uw onderneming optimaal benut. Daarnaast heeft De Rooy Hoveniers gemerkt in al die jaren, hoezeer medewerkers van een bedrijf de tuin waarderen. Bij de bedrijfstuin aanleg houden we dan ook rekening met de mogelijkheden om er te vergaderen, in de buitenlucht te brainstormen, maar ook om er te ontspannen tijdens de lunch of een kop koffie. Door rust te creëren doen zij weer kracht en inspiratie op.

De specialisten voor een onderhoudsvriendelijke bedrijfstuin aanleg


Günther en Ben de Rooy, de derde generatie van De Rooy Hoveniers, staan samen met 20 medewerkers garant voor de perfecte bedrijfstuin aanleg. Samen met u bepalen we hoe we uw terrein omtoveren in een mooie bedrijfstuin. Wij staan bekend om onze strakke tuinen, sfeervolle beplanting en deskundig onderhoud. Uw bedrijfstuin aanleg kan ook van een klassieke insteek uitgaan, met weelderige begroeiing of juist zo min mogelijk beplanting. De Rooy Hoveniers kijkt daarbij wat past bij uw bedrijf. Graag komen we dan ook bij uw bedrijf eerst langs, om een goed beeld te krijgen en te horen wat uw voorkeuren zijn. Persoonlijk en direct contact zijn bij ons belangrijk. Daarnaast is het belangrijk dat een tuin altijd bloeit, ook nog vele jaren na de bedrijfstuin aanleg. Wij zorgen daarom voor kwaliteiten als rust, harmonie en een evenwichtige ruimteverdeling in uw bedrijfstuin. Om u een goed beeld te geven van de sfeer en de indeling voorafgaand aan de bedrijfstuin aanleg, geven wij u een 3D visualisatie na het 2D ontwerp.

Bijzonder onderhoudsvriendelijke bedrijfstuin aanleg

De Rooy Hoveniers is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. Wij zijn sinds 2009 gekoppeld aan Tophoveniers, de enige vereniging van kwaliteitshoveniers in Nederland, die hoge kwaliteitseisen kent. De Rooy Hoveniers heeft de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 ontvangen en in 2014 de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Werkgebied


Ons werkgebied ligt voornamelijk in de driehoek Gorinchem – Tilburg – Breda. Waar tussen onder andere Oosterhout, Raamsdonksveer en Waalwijk vallen.

Van idee tot tuin

Een idee ontstaat, een tuinontwerp wordt gecreëerd, de tuinaanleg maakt de tuin. Alle onmisbare stappen om de ideeën werkelijkheid te laten worden en dit mooie eindbeeld te behouden.

Tuininspiratie

Tuininspiratie opdoen, een tuin biedt u vele mogelijkheden. Van strak tot klassiek, van groot tot klein, van weelderig begroeiing tot minimalisme. Uw tuin moet passen bij uw huis en persoonlijkheid.

Nieuws

De Rooy Hoveniers is een hoveniersbedrijf dat aan geen enkel verwachtingspatroon voldoet. Graag houden wij u op de hoogte van de spannende en leerzame zaken die ons inspireren en bezig houden.