De Rooy Hoveniers aanwezig bij Open Deuren Maropol

Een creatief begin van 2014 in Werkendam

Op 25 januari en 8 februari 2014

2014 een nieuw begin, nieuwe inzichten en creatief met elkaar aan de slag!

Opendeuren bij Maropol is een initiatief dat in 2013 in ontstaan. Maropol, kunstenaars, cursisten en bezoekers hebben veel plezier, inspiratie en creativiteit ervaren tijdens deze dagen.

Succes 2013

Vanwege het grote succes in januari 2013, op 25 januari en 8 februari 2014 een vervolg op dit initiatief.

Core-business van Maropol is custom-made kunstof producten in de breedste zin van het woord, meestal in relatie tot de bagger-, offshore-, scheepvaartindustrie en de weg- en waterbouw. Maar de veelzijdigheid gaat verder. Ook bedienen zij attractieparken, kunstenaars, architecten en reclamebedrijven. Vaak komen er vragen hoe al die diverse zaken gemaakt worden en hoe kunnen de materialen nog meer worden toegepast?

Maropol opent deuren

Om deze reden opent Maropol haar deuren opnieuw. Maar niet alleen voor bezoekers, ook voor andere kunstenaars en bedrijven uit de regio die gedurende deze dagen workshops en presentaties verzorgen. Met ieder hun eigen specialiteit verzorgen zij workshops voor hun deelnemers en worden het 2 dagen vol creativiteit! Wat kunt u verwachten: kunst, tuindesign, 3D ontwerp/digitalisering printen en inscannen, keramiek, betonafgietsel, schilderen, wijn proeven, schalen van papier maken, beeldhouwen, creatief gebruiken van kunststoffen, en het maken van lampen en poefs van textiele materialen.

Zij denken met elkaar een goed begin te maken van 2014. Creatief en inspiratievol, met elkaar en met hun cursisten. Heeft u zin om te komen kijken of deel te nemen aan één van de workshops? Dat mag! U bent van harte welkom om een bezoek te brengen. Dit kan tussen 11.00 uur en 15.30 uur bij Maropol, Velsenstraat 2 in Werkendam.

Deelnemers:EB&T Wines en Confrérie des Amateurs du Bon Vin met een wijnproeverij, Colours of life met een workshop maken van lampen en poefs van textiele materialen. Vleugels van Papier met een workshop maken van een papieren schaal. AcrylicOne met een workshop gebruik AcrylicOne producten, Maropol met het creatief toepassen van verschillende kunststoffen, Marco de Graaf van 3D Match Europe met een demonstratie, Ad Dubbeldam met een workshop schilderen, Jolijn Amesz met een workshop beeldhouwen. De Rooy Hoveniers met een workshop tuinontwerpen. Adje van Herwijnen-Verschoor en Elly Walraven met een demonstratie Raku stoken. John Verduyn van 08 Metaal met een workshop metaal bewerken, Gabriël Gort met Decoratie schilderen, Vis á Vis met een workshop ‘Uw tuin diervriendelijk inrichten’. Steven Geldeman van Noe Bekisting Technieken met een demonstratie. Een presentatie door Het Baggermuseum en er wordt veel kunst tentoongesteld o.a. door Jaques Tange, David Bade, Anja van Schijndel, Christel van Hoeckel, Riet Scherff en nog veel meer. Deze twee dagen worden door Eline Kentie Grafisch Ontwerp & Fotografie professioneel in beeld gebracht.

Opendag Maropol